Poszukują komputerka pocket PC 8086, który miałem na ostatnim Lascie, zdjęcie przedstawia taki zestaw. Przetrząsnąłem, a przynajmniej tak mi się wydaje wszystkie pokoje z komputerami i nie mogę go namierzyć, może komuś pożyczyłem po party?
Fajny sprzęcik. Niestety, nie znam losów Twojego komputerka. A jakie to ma rozmiary? Bo na filmikach wygląda na spore - chyba nikt przez przypadek by nie wziął i nie zauważył?
@Kaz to ma ekran 6 cali czyli wymiary mają coś około 20x10x3cm, a pudełko w którym był wymiary około 25x10x7, bo tam mieściło się wszystko co widać na obrazku.
@Konstantyn od czasu tego party wiele razy był opróżniany w dodatku mam wszystkie rzeczy jakie zabrałem i nabyłem na party.
Gzynio - jeśli przywłaszczenie delikatnie rzecz ujmując nie wchodzi w grę to może po prostu zostawiłeś komputerek na tym party? Tam się zorientuj, podjedź czy zadzwoń, jeśli daleko masz. Rozpłynięcie się też przecież raczej nie wchodzi w grę. No chyba, że komuś pożyczyłeś faktycznie i nie pamiętasz. Piłeś wtedy coś? ;-)
Last jest kameralny, sami swoi, raczej nie ma opcji żeby ktoś "przytulił" sobie. Pite trochę jednak jest i ktoś mógł np. wyrzucić razem z opakowaniami po obiadach:-)
A, czyli zaginęło pudełko z komputerkiem, a nie komputerek. To zmienia postać rzeczy, bo faktycznie, jak pisze Mq, łatwiej można było potraktować pudełko jako porzuconą pozostałość. A masz jakieś zdjęcie tego pudełka? Żeby minimalnie zwiększyć szanse, że ktoś skojarzy.
Zestaw w pudełku wyglądał tak jak ten na filmie tylko mój był z procesorem klasy 8086, a ten jest z 386 ale wizualnie niczym się nie różnią i mój miał przezroczysta obudowę. Z opakowaniem całość ważyła coś około 1kg.