atarionline.pl
atarionline.pl Atari
Login:
Hasło:
Zapamiętaj mnie
Translate to RSS RSS
Gra Druidarium (WIP) z 2018-11-18 12:39 (47)
Propozycje książkowe Retronics – zbiórka deklaracji z 2018-11-15 21:02 (9)
Kalendarz z Silly Venture z 2018-11-09 21:05 (32)
Wyniki Silly Venture 2018 z 2018-11-06 22:28 (36)
Pierwsze prace na małe Atari z SV2k18 z 2018-11-04 00:51 (138)
Rozpoczyna się Silly Venture z 2018-11-02 11:01 (63)
"Atari Basic" do kupienia z 2018-10-30 20:08 (13)
Rozwiązanie konkursu z 2018-10-29 10:38 (10)
Premiera konwersji Total Eclipse z 2018-10-26 20:07 (27)
Wkrótce RETROnizacja z 2018-10-25 19:34 (22)
Zapowiedź: Laser Squad i Total Eclipse z 2018-10-22 23:04 (38)
Wyniki konkursu programistycznego ABBUC 2018 z 2018-10-20 19:19 (60)
Gry konkursu ABBUC 2018 i „Get Up! 2” z 2018-10-19 22:19 (11)
Konkurs AtariOnline.pl z 2018-10-17 00:30 (13)
Coraz bliżej do SillyVenture! z 2018-10-15 21:53 (28)
Unseen – wkrótce premiera z 2018-10-14 09:56 (20)
Zapowiedzi gier – Animal Keeper, Dungeon Hunt II z 2018-10-12 11:02 (19)
Rozmowa z Mateuszem Stryjeckim z 2018-10-10 21:36 (5)
Pan Turbo Cogito z 2018-10-09 03:25 (12)
Taśmy Atar Systemu z 2018-10-07 11:26 (16)
«« nowszestarsze »»

Pomocnik/Helper
Gry/Games

Katalog gier

Opisy gier
Frogs opisał Xeen (0)
Choplifter! opisał Urborg (0)
Joust opisał Urborg (16)
Commando opisał Urborg (35)
Mario Bros opisał Urborg (13)
Xenophobe opisał Urborg (34)
Robbo Forever opisał tbxx (16)
Kolony 2106 opisał tbxx (0)
Archon II: Adept opisał Urborg/TDC (9)
Spitfire Ace/Hellcat Ace opisał Farscape (7)
Wyspa opisał Kaz (9)
Archon opisał Urborg/TDC (16)
The Last Starfighter opisał TDC (30)
Dwie Wieże opisał Muffy (17)
Basil The Great Mouse Detective opisał Charlie Cherry (122)
Inny Świat opisał Charlie Cherry (17)
Inspektor opisał Charlie Cherry (19)
Grand Prix Simulator opisał Charlie Cherry (16)
Rescue On Fractalus opisał Kaz (18)
Stranded opisał Kaz (10)
«« nowszestarsze »»

Wewnętrzne/Internals



   Nowinki tworzone dzięki CuteNews
Materiały o grach: 351 sztuk




2008-02-20 02:02 by Kaz
komentarzy: 16
Kaz @2008-03-04 01:08:37
Przed chwila wrzucilem podeslane: "Problem Jasia", "Crypts of Egipt" oraz "Lasermania Robbo Konstruktor". Podsylajacym dziekuje.
Adam Mowny @2008-03-22 00:35:24
Czy jako "materiały o grach" rozumiemy też całe instrukcje do gier. Mogę trochę podesłać w .pdf, albo w .tif jakby ktoś chciał się pobawić do dejavu. Głównie zagraniczne, nie wiem jak z prawami autorskimi.
Kaz @2008-05-12 01:10:41
Mowny - sorki, dopiero teraz zauwazylem Twoj post. Tak, jest tu miejsce takze na cale instrukcje do gier. Wiem, ze masz sporo ciekawych rzeczy, wiec chetnie skorzystamy ze skanow :).
Kaz @2008-05-12 03:11:48
Dzisiaj dodalem instrukcje do gry "Nasza Ziemia" przyslana przez Norberta Zientaka.
Kaz @2008-10-19 12:11:01
Dodalem instrukcje do gry Roderic po czesku i angielsku, podeslane przez Fly-a.
Kaz @2008-11-09 03:12:53
Dzis wielka aktualizacja ktora jest dzielem Scalaka. Takze nowa forma to jego zasluga.
Kaz @2008-12-01 01:30:47
Wielka aktualizacja materialami od Adama Mownego, Caco i Wolfmana. Wszystko wprowadzil i uporzadkowal Scalak.
Harry @2011-04-01 20:25:56
Czy publikowane tu materiały muszą być skanami, czy mogą to być również np. zdjęcia pudełek i ich zawartości?
Kaz @2011-04-24 16:38:23
W sumie chyba moga byc tez i materialy "okologrowe". Trudno powiedziec, w sumie moze na poczatek wrzucac to na forum, a jak sie zbierze wiecej to wtedy dodac kategorie?
Mtek @2011-10-14 00:15:42
Hej mogę podesłać skan instrukcji, kaset i okładek gier/programów: INSPEKTOR, CHAOS MUSIC COMPOSER, SAPER, FILM EDITOR, BARBARIAN, SUPER FORTUNA(Tylko okładka i kaseta, instrukcji nie posiadam) Oraz tylko instrukcję do programu Automat perkusyjny :) jakby co to pisać na email : padam1964@gmail.com Pozdrawiam wszystkich Atari-fanów :)
uicr0Bee @2014-07-06 10:48:21
Chyba trafiłem na mały bug. Kiedy kliknę w wybraną literę aby wyświetlić gry zaczynające się na nią (np. "A") a następnie kliknę w tytuł gry (np. "Artefakt przodków") to zaznaczają się wszystkie dostępne materiały o tej grze: okładka, opis, instrukcja, inne.
Natomiast kiedy wybrane są wszystkie gry z listy ("All"), to kliknięcie w tytuł dowolnej gry nie powoduje takiego zaznaczenia i trzeba zaznaczać każdą kolumnę osobno.
gmp @2018-03-08 19:15:15
Hej,
żadne materiały się tu nie wyświetlają, tylko
"Materiały o grach: 351 sztuk

2008-02-20 02:02 by Kaz
komentarzy: 11"


i same komentarze. Coś źle robię? Dzięki1
Kaz @2018-03-30 11:24:57
Nic nie robisz źle, coś się zepsuło - już piszę do admina.
gmp @2018-04-23 19:16:24
Hej :)
czy coś się adminowi udało naprawić czy będzie kaplica?
pozdrowienia
Kaz @2018-04-29 01:39:22
Jeszcze raz napisałem.
gmp @2018-09-17 19:10:42
Ciężko widzę :) A może te materiały leżą gdzieś na jakimś przystępnym FTPie?
nickname
e-mail / website (opcjonalnie)
Aktualne tematy
Ciekawostki (4093)
ostatni: 19-11-2018 12:05, Dracon
Książki SOETO (258)
ostatni: 19-11-2018 11:48, Duddie
Bank pomysłów (11)
ostatni: 19-11-2018 11:13, Dracon
Nowe urządzenie Yosha (21)
ostatni: 19-11-2018 09:34, pirx
Gra "Magia" Mirage (13)
ostatni: 19-11-2018 09:05, Duddie
Nintendo walczy z ROMami (36)
ostatni: 19-11-2018 02:39, IRATA4
Druidarium (10)
ostatni: 19-11-2018 02:31, IRATA4
Ziny Serios i Syzygy skąd pobrać? (2)
ostatni: 18-11-2018 22:09, pin
nowa gra (2)
ostatni: 18-11-2018 20:38, Kaz
RETROGranie # (5)
ostatni: 18-11-2018 15:07, tbxx
Nowe folie klawiatur do Atari (16)
ostatni: 18-11-2018 14:09, Duddie
15 kHz (357)
ostatni: 18-11-2018 13:14, makary
Flight Simulator II (21)
ostatni: 18-11-2018 12:06, aniol
Retro Na Gazie (262)
ostatni: 18-11-2018 11:43, RetroBorsuk
Zakończenia gier Atari (109)
ostatni: 18-11-2018 08:15, IRATA4

Kategorie Forum Atarum

Użytkowników: 1909
Ostatnio zarejestrowany: gizus
Postów ostatniej doby: 38

Społeczność/Community

Najbliższe imprezy
Jeżeli znasz termin i miejsce jakiegoś zlotu albo spotkania milośników Atari to poinformuj nas. Tutaj możemy wstawić baner i link.

Stragan
Atari USBJoy Adapter oferuje Jakub Husak (0)
Programy: Kolony 2106 oferuje Kaz (6)
Sprzęt: rozszerzenia oferuje Lotharek (18)
Gadżety: naklejki, pocztówki oferuje Sikor (11)
Sprzęt: cartridge RAM-CART oferuje Zenon (4)
Miejsce na drobne ogłoszenia kupna/sprzedaży oferuje Kaz (51)
Sprzęt: interfejs SIO2IDE oferuje Piguła (0)
Sprzęt: interfejs SIO2SD oferuje Piguła (22)

Użytki/Utils
Sprzęt/Hardware

Wynalazki
Atari i Bluetooth napisał Kaz (33)
SIO2PC-USB napisał Larek (45)
Nowe SIO2SD napisał Larek (0)
SIO2SD w CA12 napisał Urborg (9)
Ratowanie ATMEL-ów napisał Yoohaas (12)
Projektowanie cartów napisał Zenon (12)
Joystick do Atari napisał Larek (54)
Tygrys Turbo napisał Kaz (8)
Testowałem "Simple Stereo" napisał Zaxon (3)
Rozszerzenie 1MB napisał Asal (20)
Joystick trzyprzyciskowy napisał Sikor (18)
Moje MyIDE oraz SIO2PC na USB napisał Zaxon (16)
Jak wykonać płytkę drukowaną? napisał Zaxon (26)
Rozszerzenie 576kB napisał Asal (36)
Soczyste kolory napisał scalak (29)
XEGS Box napisał Zaxon (13)
Atari w różnych rolach napisał Różyk (8)
SIO2IDE w pudełku napisał Kaz (5)
Atari steruje tokarką napisał Kaz (14)
DarkMouse napisał Kaz (7)
«« nowszestarsze »»