atarionline.pl
atarionline.pl Atari
Login:
Hasło:
Zapamiętaj mnie
Translate to RSS RSS
Vladimir Zúñiga – ilustracje inspirowane Atari z 2017-06-24 20:54 (19)
Gry w Mad-Pascalu z 2017-06-20 22:48 (23)
Rain of Terror – edycja kolekcjonerska z 2017-06-16 22:46 (3)
Bad Apple na małe Atari – kolejne wersje z 2017-06-11 23:21 (26)
Magazyn FLOP nr 60 z 2017-06-07 23:47 (14)
Outline 2017 z 2017-05-30 17:47 (13)
Pixel Heaven 2017 i nowy numer Top Secret! z 2017-05-26 04:07 (31)
Pixel Heaven 2017 i komputery złotej ery z 2017-05-25 00:32 (22)
Gotowy Gunfright i zapowiedź Skool Daze! z 2017-05-21 21:26 (23)
Noc Muzeów 2017 z 2017-05-19 14:44 (2)
Nowy RECOIL v4.0.0 z 2017-05-17 21:35 (5)
WAP-niak 2017 – wyniki i prace z 2017-05-14 17:27 (65)
WAP-niak 2017 i inne aktualne wydarzenia retro z 2017-05-12 13:10 (9)
Impreza retro w Okunince z 2017-05-10 19:52 (2)
WAP-niak 2017 – zapraszamy! z 2017-05-05 12:36 (49)
W czerwcu będzie Decrunch 2017 z 2017-05-02 18:22 (4)
Wyniki konkursu BASIC Tenliners 2017 z 2017-04-26 23:35 (9)
RetroKomp 5/2017 z 2017-04-21 17:55 (7)
Wieści książkowe z Retronics z 2017-04-18 20:36 (10)
Zapowiedzi imprezowe Atari z 2017-04-16 17:50 (7)
«« nowszestarsze »»

Pomocnik/Helper
Gry/Games

Katalog gier

Opisy gier
Frogs opisał Xeen (0)
Choplifter! opisał Urborg (0)
Joust opisał Urborg (16)
Commando opisał Urborg (35)
Mario Bros opisał Urborg (13)
Xenophobe opisał Urborg (34)
Robbo Forever opisał tbxx (16)
Kolony 2106 opisał tbxx (0)
Archon II: Adept opisał Urborg/TDC (9)
Spitfire Ace/Hellcat Ace opisał Farscape (7)
Wyspa opisał Kaz (9)
Archon opisał Urborg/TDC (16)
The Last Starfighter opisał TDC (30)
Dwie Wieże opisał Muffy (17)
Basil The Great Mouse Detective opisał Charlie Cherry (121)
Inny Świat opisał Charlie Cherry (17)
Inspektor opisał Charlie Cherry (19)
Grand Prix Simulator opisał Charlie Cherry (16)
Rescue On Fractalus opisał Kaz (18)
Stranded opisał Kaz (10)
«« nowszestarsze »»

Użytki/Utils
Wewnętrzne/Internals



   Nowinki tworzone dzięki CuteNews
Gadżety: naklejki, pocztówki
Oferowane gadżety: naklejki, pocztówki
Sprzedaje: Paweł "Sikor" Sikorski

Ceny (bez kosztów przesyłki):
2 zł za komplet (dwie sztuki) pocztówek "Atari Nostalgia"
1,50 zł za komplet szerkich naklejek na dyskietki
1,25 zł za komplet wąskich naklejek na dyskietki
1 zł za komplet naklejek z logo Atari

Na hasło "atarionline.pl" przy zakupie każdych pięciu kompletów naklejek jedną dodatkową sztukę dostaje się gratis, przy zakupie dziesięciu kompletów pocztówek jedenasty komplet gratis.

1. Pocztówki "Atari Nostalgia" komplet obejmuje 2 sztuki i wygląda jak poniżej. Na odwrocie pocztówek normalne pola adresowe do wypełnienia i miejsce na znaczek. Instrukcja obsługi: należy wysyłać ze zlotu komputerowego, copy-party, sztabu kryzysowego do kolegów-retromaniaków.



2. Naklejki na dyskietki mają rozmiar 125x40mm, są w kolorze granatowym i pomarańczowym lub czerwonym i granatowym (do wyboru). Możemy też wybrać rodzaj papieru: matowy lub błyszczący (przy błyszczącym zalecane stosowanie pisaka do płyt CD). Komplet obejmuje 5 sztuk.



3. Naklejki na dyskietki o rozmiarze 85x35mm, komplet obejmuje 5 sztuk, mix kolorów (według aktualnej dostępności). Można wybrać rodzaj papieru: matowy lub błyszczący (przy błyszczącym zalecane stosowanie pisaka do płyt CD).



4. Naklejki z logiem Atari, format 37x40mm, komplet obejmuje 5 sztuk (dwie czerwone, dwie granatowe i jedną zieloną).



Do podanych cen należy doliczyć opłatę za przesyłkę według cennika Poczty Polskiej, na hasło "atarionline.pl", przy zakupie każdych 5 kompletów naklejek jedną dodatkową sztukę dostaje się gratis, przy zakupie 10 kompletów pocztówek - 11-ty komplet gratis. Za wysyłkę pod wskazany adres płacimy tylko raz, preferowana wysyłka listem poleconym (kłopoty z pocztą), wysyłka listem zwykłym na odpowiedzialność kupującego. Płatność przelewem na konto lub za pomocą PayPala, po wcześniejszym ustaleniu sprawy ze mną. Zamówienia składamy za pomocą e-maila (sikor_soft_WYKASUJ_TO@I_TO_TEZ_poczta.fm).

2008-07-05 15:33 by Sikor
komentarzy: 11
XX @2008-07-05 23:52:24
Te naklejki są wykonane profesjonalnie, ale te pocztówki - lol bez komentarza.
sikor @2008-07-06 08:45:28
A czy kolega GAL Anonim XX je chociaż widział na żywo, że się wypowiada?
larek @2008-07-06 16:46:12
Ja miałem okazję widzieć te pocztówki na własne oczy i muszę przyznać, że są wykonane całkowicie normalnie, tzn. tak, jak pocztówki powinny być wykonane! Pewnie, że nie każdemu musi się podobać obrazek, ale co do jakości wykonania nie można mieć żadnych zastrzeżeń.
Kaz @2008-07-06 17:11:22
Potwierdzam jakosc - solidny papier i wydruk.
XX @2008-07-06 21:44:07
Tak, kolego Sikor, mam je przed sobą. Nie, nie kwestii DTP i POLIGRAFII sie nie czepiam - tylko szczególnie ta druga wygląda jakby jakieś dziecko w wieku ok 5 lat powycinało z gazet jak leci i rozsypało - właściwie bez ładu ani składu (a może to wyższa sztuka i taka była wena autora). Tak, macie racje o gustach się nie dyskutuje.
Pozdrawiam

P.S.
A prawdziwej ksywy u KAZa na stronce nie podaję (z pewnych względów) - do zobaczenia w "Głuchych 08".
No i Paweł - --- weź te prace - może byśmy (jest demokracja) zrobili jakiś wernisaż i postawili książkę zażaleń (tylko do Twej wiadomości i zobaczysz co ludziki sądzą)
sikor @2008-07-06 22:04:14
Widzę, kolega się wstydzi swojego nicka. No nic, z anonimami nie dyskutuję, mówi się trudno. Zawsze było wiadomo, jak wyglądają, a do zakupu nikt nikogo nie zmuszał. Pozdrawiam.
x @2008-07-08 08:48:26
sie uparli, jakby nie mogli pisać YY zamiast XX, a poźniej wszystko idzie na mnie.
golem.off.ozz @2009-01-09 13:21:15
witam,
jak sie nazywala gierka z tym astronautą u gory, tak przykuca ?
pzdr.
Kaz @2009-01-17 02:21:25
To z gry Drop Zone.
yoo @2009-02-23 12:57:10
nie drop zone tylko zybex !!! :)
Kaz @2009-02-24 13:49:35
Nie, to nie "Zybex", to "Drop Zone". Obie gry tutaj:
http://atarionline.pl/v01/index.php?ct=k...
pzone
http://atarionline.pl/v01/index.php?ct=k...
nickname
e-mail / website (opcjonalnie)
Serwis atarionline.pl nie sprzedaje żadnych urządzeń, nie świadczy żadnych płatnych ani bezpłatnych usług, ani tym bardziej nie odpowiada za działania osób, których materiały znajdują się w dziale "Stragan". Wszystkie ogłoszenia w dziale "Stragan" są publikowane z dobrej woli autora serwisu atarionline.pl, bez otrzymywania za to jakichkolwiek korzyści finansowych. Ogłoszenia mają charakter informacyjny, dotyczą tylko urządzeń, programów, usług mających bezpośredni związek z komputerami Atari i mają na celu pomóc miłośnikom tego sprzętu w łatwiejszym znalezieniu potrzebnych im rzeczy.
Aktualne tematy
Obóz / zajęcia dla młodego progra... (2)
ostatni: 26-06-2017 12:33, mono
Nowa konsola Atari? (12)
ostatni: 26-06-2017 09:11, xxl
Mysz do XE/XL zastępująca Joystick (3)
ostatni: 25-06-2017 22:34, GekoPL
Laura - wydanie II (52)
ostatni: 25-06-2017 21:36, larek
Xenophobe na cartridge, ktoś chęt... (102)
ostatni: 25-06-2017 18:41, Krótki
Reedycja gier (374)
ostatni: 25-06-2017 15:51, ccwrc
Zmiany w bazie gier, demosceny, u... (548)
ostatni: 25-06-2017 12:36, Krótki
Sprzedaż pudełka od Atari 520ST z... (3)
ostatni: 25-06-2017 12:16, blacktofu
Jaguar - problem z kablem AV (9)
ostatni: 25-06-2017 11:45, PapaHerbal
MIST i przemapowanie klawiszy Ctr... (2)
ostatni: 25-06-2017 08:06, gregory
Książki SOETO (154)
ostatni: 24-06-2017 17:24, Duddie
Podziękowania dla XXL'a (43)
ostatni: 24-06-2017 16:10, gorgh
Pokey'owe różności (14)
ostatni: 24-06-2017 07:40, 0xF
Turgen System i Blizzard (14)
ostatni: 24-06-2017 00:31, atariki50
Martwe 800XE - naprawa/diagnoza (11)
ostatni: 23-06-2017 21:23, jesionen

Kategorie Forum Atarum

Użytkowników: 1694
Ostatnio zarejestrowany: juha
Postów ostatniej doby: 16

Społeczność/Community

Najbliższe imprezy

Sprzęt/Hardware

Wynalazki
Atari i Bluetooth napisał Kaz (17)
SIO2PC-USB napisał Larek (44)
Nowe SIO2SD napisał Larek (0)
SIO2SD w CA12 napisał Urborg (9)
Ratowanie ATMEL-ów napisał Yoohaas (12)
Projektowanie cartów napisał Zenon (12)
Joystick do Atari napisał Larek (54)
Tygrys Turbo napisał Kaz (7)
Testowałem "Simple Stereo" napisał Zaxon (3)
Rozszerzenie 1MB napisał Asal (20)
Joystick trzyprzyciskowy napisał Sikor (18)
Moje MyIDE oraz SIO2PC na USB napisał Zaxon (16)
Jak wykonać płytkę drukowaną? napisał Zaxon (26)
Rozszerzenie 576kB napisał Asal (13)
Soczyste kolory napisał scalak (28)
XEGS Box napisał Zaxon (13)
Atari w różnych rolach napisał (8)
SIO2IDE w pudełku napisał Kaz (5)
Atari steruje tokarką napisał Kaz (14)
DarkMouse napisał Kaz (7)
«« nowszestarsze »»