Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tenchi:
(dlatego tak narzekam na Pantheona w innym wątku)michalmarek77:
Przy okazji Wii nie ma się co martwić o rozdzielczości powyżej 480p, których konsola nie obsługuje.michalmarek77 :
A kończąc to marudzenie, napiszę tylko, że gdy kiedyś faktycznie wydasz ksiązkę (czego życzę) na temat historii gier, to jeśli wiedza w niej zawarta będzie czerpana tylko i wyłącznie z emulatorów, to przykro mi to pisać, będzie ona nic nie warta.Tenchi:
...macanie ekranu brudnymi paluchami to dla mnie zbrodniamichalmarek77:
A kończąc to marudzenie, napiszę tylko, że gdy kiedyś faktycznie wydasz ksiązkę (czego życzę) na temat historii gier, to jeśli wiedza w niej zawarta będzie czerpana tylko i wyłącznie z emulatorów, to przykro mi to pisać, będzie ona nic nie warta.Tenchi:
po prostu nie trawię żadnych nowomodnych kontrolerów ruchowych, one przeczą mojej idei spokojnego zasiadania sobie do grymichalmarek77:
Ech....Tenchi, Twój konserwatywizm wynika pewnie z nikłego bądź wręcz zupełnego braku jakiegokolwiek dłuższego kontaktu z grami wykorzystującymi tak dotykBluki:
michalmarek77, może rzucisz kilka recenzji gier z żywego sprzętu, zamiast narzekać. Jeśli to co pisze Tenchi jest nic nie warte, to zaprezentuj "coś wartościowego".mgr_inz_rafal:
michalmarek77 najwyżej wyda swoją książkę opisując granie na prawdziwym sprzęcie :)