Zachęcony założeniem wątku przez osoby chcące wspierać event Silly Venture 2k16 chciałbym zwrócić się oficjalnie z prośbą o wsparcie - w jakiejkolwiek formie. Wiadomo, że czym więcej środków/gadżetów, tym lepiej.
W tym miejscu będę uaktualniał listę osób/darczyńców wraz z info o formie wsparcia.
Każda osoba wspomagająca event finansowo bądź rzeczowo otrzyma dodatkowy gadżet związany z SV2k16 za free. Co to będzie? Na razie niespodzianka :)
Numer konta: PKO S.A. 94124029331111001052279738
Z góry dziękuję za każde wsparcie imprezy.
1. Anonim1 (100 zł)
2. Charlie Chaplin (płyty CD z softem na Atari, kasety POISON, odtwarzacze MP3/MP4/CD/DVD ("Music Angel" - 2 szt.), papierowe magazyny o Atari (w tym "Happy Computer", "Atari Magazin"...), dyskietki, kable itd. :)
3. Lapusz (3 6-miesięczne prenumeraty Pixela + 3 książki (papierowe) "NA końcu wchodzą Ninja")
4. OxF (256 zł)
5. Willy (jeśli uda się do czasu SV - CT60e z numerem seryjnym 0001, Skunkboard)
6. Montezuma (3 moduły Bluetooth - projekt SIO2BT do małego Atari).
7. MkM (100 zł)
8. Jesionen (60 zł)
9. Lotharek / FKMC (Rapidus & Mist)
10. maly_swd (123,45 zł)
11. Carrion (99,99 zł)
12. Adam Zalepa (prenumeraty RetroKompa, książki, m.in. "Zapomniana królowa maszyn", bony zakupowe i wydawnictwa amigowe - o ile będzie zainteresowanie na takowe).
13. Grupa LAMERS (500 zł)
14. Pecuś (130 zł)
15. AS (66,60 zł)
16. Hrw (100 zł)
17. Anonim2 (200 zł)
18. Duddie (pokrywy i kolekcja 10 gier)
19. Stryker (książka "Atari Inc. - Business is Fun" licząca 800 stron!).
Do listy dołączyło kolejnych trzech kolegów - Mały, Carrion oraz Adam Zalepa. Bardzo Wam dziękuję ! O wiele łatwiej planować rzeczy związane z imprezą przy takim supporcie :)
@maly_swd: na ten moment prosiłbym przede wszystkim o pomoc w ponownym rozprowadzeniu "listy obecności" na SV2k16, która na skutek pewnych "okoliczności" zniknęła :(
Serdeczne dzięki dla grupy LAMERS za wpłatę w wysokości 500 zł !!! Chociaż tak naprawdę to Wam należałoby się wsparcie finansowe, za fantastyczne produkcje wystawiane na compo.
do listy doszedł Duddie, który zaoferował dobrze nam znane i świetnie wykonane pokrywy, oraz Stryker, który przekazał fantastyczną książkę liczącą 800 stron - "Atari Inc. - Business is Fun"). Dziękuję !
Kolega Bart przekazał nagrodę - Atari 2600jr, zainstalowany Video-mod (composite + s-video) + zasilacz. Powędruje ona dla zwycięzcy pierwszego miejsca w 16kb intro compo na małe Atari :)
A'propos nagród - autor książki "The Masters of Pixel Art"...
...będzie w Krakowie 2-go listopada i chce przekazać jeden egzemplarz na poczet nagród na SV. Czy któryś z szanownych kolegów mógłby odebrać ją dla mnie? Nie wiem jeszcze gdzie konkretnie i o jakiej godzinie, dam znać bliżej owej daty.
Duddie / RETRONICS przekazał na nagrody 3 płytki CD z soundtrackami z gier z pierwszej dziesiątki! Ostatnia ścieżka to program do Atari! :) Pierwszych dziesięć osób, które podeślą zdjęcie działającego programu, dostanie koszulki z logo LK Avalon, Mirage lub ASF! Cena płyty do końca tego tygodnia - 39 zł!
Dzisiaj zrobiłem "unboxing" paczki, jaką otrzymałem od ABBUC'a w ostatni piątek... A tam... cała MASA smakowitości ! 10 kg nagród (!!!), w tym m.in. hardware do Atari XL/XE, koszulki, książki, kubki, latarki, długopisy, magazyny... Zresztą zobaczcie sami! :)
Wszystko powędruje do uczestników compo, jest tego na tyle dużo, że powinniśmy nagrodzić większość autorów prac :) (jeśli nie wszystkich).
Podziękowania dla Hospes'a za "zmontowanie" tego obrazka, który zaoszczędził mi parę minut na pozostałe rzeczy związane z SV.