Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ccwrc:
...tak tragicznie wydanego carta...Duddie:
ccwrc jest pedantem, dlatego należy brać z przymrużeniem oka jego wypowiedzi. Nie sądzę, żeby jakakolwiek wielka firma wydawnicza w epoce sprostała jego oczekiwaniom. Dlatego rzeźbi sobie kartridże własne (pirackie) i dopieszcza wedle własnego uznania. Jest JEDYNĄ osobą skarżącą się na produkty. Nie było chyba gry, przy której by nie narzekał, a niektóre też zwrócił - nie ma z tym u mnie problemu. A post ma pokazać nie wiem w sumie co.... Że ktoś ma frustracje, które lubi i woli wylewać na forum, żeby dopiec autorom gry i wydawcy - wszyscy włożyli w to masę pracy i czasu.... Jarku, wystarczyło napisać do mnie i grę zwrócić. Masz takie prawo jako konsument.Duddie:
ccwrc jest pedantem, dlatego należy brać z przymrużeniem oka jego wypowiedzi.Duddie:
Nie sądzę, żeby jakakolwiek wielka firma wydawnicza w epoce sprostała jego oczekiwaniom.Duddie:
pirackieDuddie:
Jest JEDYNĄ osobą skarżącą się na produkty.Duddie:
Nie było chyba gry, przy której by nie narzekał, a niektóre też zwrócił - nie ma z tym u mnie problemu.Duddie:
A post ma pokazać nie wiem w sumie co.... Że ktoś ma frustracje, które lubi i woli wylewać na forum, żeby dopiec autorom gry i wydawcy.Duddie:
wystarczyło napisać do mnie i grę zwrócić. Masz takie prawo jako konsument.