Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jhusak:
Jak bym był pewien jakości tego urządzenia i miał 100 kaset do zgrania, to bym się nie zastanawiał. Bo naklikać to się może każdy. A tak co godzinę przychodzisz i zmieniasz kasetę, a danych przybywa. A z programem to nie powiem, ale trzeba się właśnie naklikać. 5 kaset - ok. ale 100 - dziękuję, mój czas jest zbyt cenny, żeby go poświęcać na klikanie i wpisywanie nazw, obcinanie z przodu i z tyłu, dzielenie na utwory, nazwanie każdego utworu, chociażby to było track1,2,3, babranie się z poziomem sygnału, a dolby? Zbyt dużo decyzji. Cóż, potrafię to zrobić, ale wolę obejrzeć dobry film, porozmawiać z żoną, pobawić się z dziećmi, napić się wódki czytając kolejny tom PLO Grzędowicza ...grisznik:
Chyba dawno nie byłeś nigdzie na stoisku z kablami - kabel mały jack-mały jack kosztuje góra 10zł za 1,5 metra. Nie wiem po co Ci jakikolwiek konwerter sygnału - nagrywasz dokładnie to co słychać (przez gniazdo słuchawkowe). A obróbką dźwięku się nie ma co za bardzo zajmować, bo jakość dźwięku z kasety super nie jest i nic z tym nie poczarujesz.grisznik:
Mnie w dalszym ciągu interesuje jakie to oni oprogramowanie do tego dołączają.