atarionline.pl Nowe okładki gier - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorlexx
      • CommentTime2 Jan 2025 11:01 zmieniony

BRUCE LEE - okładka kaseta do pobrania tutaj ->link<-
      Zaktualizowana koperta dyskietki i XEX/VBXE: ->link<-
      • 2:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime2 Jan 2025 11:01

Fajne! Z którego modelu AI korzystasz, jeśli można wiedzieć?
      • 3: CommentAuthorlexx
      • CommentTime2 Jan 2025 11:01

Korzystam z FLUX 1.1, MYSTIC 2.5 + Photoshop i Firefly w Photoshop
      • 4: CommentAuthorlexx
      • CommentTime3 Jan 2025 17:01 zmieniony

ZORRO - okładka kaseta do pobrania tutaj ->link<-
      Zaktualizowana okładka koperty dyskietki poprawiony XEX/VBXE do pobrania tutaj ->link<-
      • 5: CommentAuthorlexx
      • CommentTime4 Jan 2025 21:01 zmieniony

Koperta dyskietki F16 FALCON STRIKIE do pobrania tutaj: ->link<-
      • 6: CommentAuthorlexx
      • CommentTime6 Jan 2025 09:01 (7 dni temu) zmieniony

Do kompletu Bruce Lee: Return of Fury koperta dyskietki do pobrania tutaj: ->link<-
      Okładka kasety do pobrania tutaj: ->link<-
      • 7: CommentAuthorlexx
      • CommentTime8 Jan 2025 08:01 (5 dni temu)

Okładka na kasetę Powrót najemnika + instrukcja, do pobrania tutaj: ->link<-
      • 8:

CommentAuthorMq
      • CommentTime8 Jan 2025 12:01 (5 dni temu)

O ile nie jestem zwolennikiem tych wszystkich prezentowanych okładek do użytku jako okładki do gier (po prostu jakoś to nie leży w moim guście, wolę stare oryginalne okładki) - o tyle obrazki tego rodzaju wykorzystane w kalendarzu podobają mi się bardzo! Mam taki kalendarz, dostałem na Last Party, jest bardzo ładny, super się to prezentuje - dlatego chciałbym tutaj również przy okazji podziękować autorowi za to co dla nas zrobił. Wielkie dzięki @lexx!:-)
      • 9: CommentAuthorlexx
      • CommentTime8 Jan 2025 14:01 (5 dni temu)

@Mq Co do oryginalnych okładek – reprodukcje oryginałów wykonuje Retronics, więc jeśli ktoś chce oryginały, może je tam kupić. Nie chcę nikomu wchodzić w interes, dlatego projektuję swoje okładki jako alternatywę. Tworzę zarówno dla nowych produkcji, jak i starszych tytułów, które nigdy nie miały okładek. Dzięki za miłe słowa!
      • 10: CommentAuthorlexx
      • CommentTime9 Jan 2025 08:01 (4 dni temu) zmieniony

Powrót Najemnika Koperta na dyskietkę do pobrania tutaj: ->link<-
      • 11: CommentAuthorstryker
      • CommentTime9 Jan 2025 09:01 (4 dni temu)

@lexx
      może te tytuły by cię zainteresowały do stworzenia okładek ? ;)
      Joe's Adventure ->link<-
      Crownland ->link<-
      • 12: CommentAuthorhichal
      • CommentTime9 Jan 2025 23:01 (3 dni temu)

Jak mnie pamięć nie myli to Crownland jest już stworzony.
      Ja w dalszym ciągu czekam z niecierpliwością na The Eidolon :)
      • 13:

CommentAuthorccwrc
      • CommentTime9 Jan 2025 23:01 (3 dni temu)

Crownland: ->link<-

Joe nie widzę, byłaby ciekawa.
      • 14: CommentAuthorlexx
      • CommentTime10 Jan 2025 07:01 (3 dni temu) zmieniony

Jeszcze 4 POLSKIE i zrobię Joe's Adventure, The Eidolon i DOOM.
      Dzisiaj SAPER okładka kasety do pobrania tutaj: ->link<-
      • 15: CommentAuthorKonstantyn
      • CommentTime10 Jan 2025 09:01 (3 dni temu) zmieniony

Okropna jest ta okładka do Crownland.
      W ogóle mało jakoś ciepła jest w tych okładkach. W sumie sztuczna jinteligencja ciepła dać nie może, no bo skąd? Wszystkie na jedno kopyto, złe oczy (chociażby u tego Sapera, muszą być diaboliczne?), pięści, wybuchy, potwory, czeluści piekielne i inne tego typu obrazki dominują w tych okładkach. Nie da się czegoś sielskiego zrobić? Chociażby do Crownland, jakieś łąki, kwiaty, diamenty, ptaszki, tęcza prawdziwa, pszczółka Maja itp...?
      Ja rozumiem, że mogę sobie ponarzekać siedząc w ciepłych papuciach. Ale jeśli już to robicie, to może warto zrobić jedną, a dobrą, swoją okładkę?
      No, ale nie przejmować się proszę, głos trola się nie liczy, karuzela dalej się kręci. :-)
      • 16: CommentAuthorlexx
      • CommentTime10 Jan 2025 09:01 (3 dni temu)

Panie Konstantyn, ludzie wymyślają narzędzia i udoskonalają metody pracy po to, aby ułatwić sobie życie i szybciej wykonywać swoje zadania. Dam Panu przykład: jeśli ma Pan płytki do skucia lub ścianę do wyburzenia, czy użyje Pan ręcznego młotka, bo tak robiło się to kiedyś, czy może sięgnie po młot udarowy, który pozwoli wykonać tę pracę w godzinę? A co do ciepła – proszę je czerpać z własnych kapci, a nie z okładek. ;)
      • 17: CommentAuthorKonstantyn
      • CommentTime10 Jan 2025 09:01 (3 dni temu) zmieniony

Panie Lexx, płytki u mnie zbija fachowiec i nuci sobie "Góralu..." pod nosem, ja siedzę w papuciach i czytam komiksy oraz gram w Clowns & Balloons. A właśnie, zdaje się, że nie ma okładki do tej gry... ;-) Poza tym drogi Panie, zbijać płytki można sobie chociażby i buldożerem. Mowa jest o kładzeniu glazury, tę pracę też wykonuje maszyna? :-)
      • 18: CommentAuthorlexx
      • CommentTime10 Jan 2025 11:01 (3 dni temu) zmieniony

Panie Konstantyn, za kilka lat, Optimus od Tesli będzie kładł płytki, a Atlas od Boston Dynamics dołoży fugę. Ja zaś będę siedział w kapciach, popijając herbatę i zastanawiał się, czy ten kafelek nie jest o 0,002 mm za nisko. To tyle w temacie fachowców i kładzeniu glazury.
      • 19: CommentAuthorKonstantyn
      • CommentTime10 Jan 2025 11:01 (3 dni temu) zmieniony

Panie Lexx, nie herbatę będzie Pan popijał, a tabletkę łykał, która zastąpi herbatę. Poda ją Panu robot po wcześniejszym sprawdzeniu Pańskiego ciśnienia i pozostałych parametrów zdrowotnych, co by zaaplikować pigułkę odpowiedniego koloru. Na Atari nie będzie potrzeby grania, bo uczyni to wirtualnie AI w Pańskim "imieniu", przyłoży katodę do czoła i cała relacja będzie zdana tak, jakby Pan to uczynił. I wiele innych spraw za pana zrobi. Pan tylko w papuciach będzie dbał o to, żeby prądu robotowi nie zabrakło, aczkolwiek i takiej potrzeby nie będzie, bo on sam o to zadba. Jednym słowem mówiąc, żyć nie umierać. :-D
      • 20:

CommentAuthorPeri Noid
      • CommentTime10 Jan 2025 12:01 (3 dni temu)

Chyba ktoś się nie wyspał. Albo ma kaca. Albo co jeszcze... @lexx, nie karm trola i działaj dalej bo świetną robotę robisz.
      • 21: CommentAuthorKonstantyn
      • CommentTime10 Jan 2025 14:01 (3 dni temu)

Trola to sobie poszukaj w swoich bambetlach. No, ale nie każdy widzi więcej poza swoim nędznym poletkiem i tym, co mu telewizor daje za strawę. Bywaj zdrów.
      • 22:

CommentAuthorPeri Noid
      • CommentTime10 Jan 2025 16:01 (2 dni temu)

Ewidentnie się nie wyspał... Dobranoc!
      • 23: CommentAuthorlexx
      • CommentTime12 Jan 2025 14:01 (23 godzin temu)

SAPER Koperta dyskietki ->link<-
      • 24: CommentAuthormono
      • CommentTime12 Jan 2025 14:01 (23 godzin temu)

lexx:

Okładka na kasetę Powrót najemnika + instrukcja(...)

lexx:

Powrót Najemnika Koperta na dyskietkę(...)

Jaki "Powrót Najemnika"? Gra się nazywa "Najemnik - powrót".

Okładka i instrukcja do Sapera świetna! Dzięki.
      • 25: CommentAuthorlexx
      • CommentTime13 Jan 2025 10:01 (3 godzin temu) zmieniony

Dzięki Mono za wyłapanie mojego błędu,wersja POLSKA,ANGIELSKA koperty I XEX/VBXE poprawiona. Okładka kasety się poprawia.