atarionline.pl Atari 7800+ - Brac retro chyba sie przejadla.. - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorstreak
      • CommentTime4 Dec 2024 11:12 zmieniony

Nie wiem czy juz widzieliscie:

->link<-

i tutaj:
      ->link<-

Czyli wiecej tego samego w innym opakowaniu by glorious "Atari". Farbowany lis edition.

Naciagactwa cdn..

Minusy:
      - Last year's Atari 2600+ runs the same games
      - Annoying load times
      - No save states or rewind

Plusy:
      - Runs new and original Atari 2600 / 7800 carts -> nie wiem czy mozna zaliczyc na plus stwierdzenie ze np. samochod ma kola i jezdzi
      - HDMI output is sharp -> j/w
      - Wireless controllers

Co uwazacie ?

PS. chyba w zlym podkatalogu utworzylem ten topic. jesli mozna to poprosze o przeniesienie.
      • 2:

CommentAuthorCyprian
      • CommentTime4 Dec 2024 11:12

7800+ na razie zbiera dobre recenzje
      • 3: CommentAuthorEagle
      • CommentTime4 Dec 2024 21:12

O matko, pisałem o tym juz w sierpniu na discordzie Atari Area :) 2600+ to prawie to samo co 7800+
      Testuje od piatku pod katem dev 7800
      Jesli ktoś ma A2600+ to wystarczy zrobić update firmware. Za jakiś czas ma być podobno w sprzedaży nowy dumper rev2 na AAge
      2600+ to była porażka w dniu premiery, na szczęście raz0red i reveng zabrali się za poprawianie co Atari zepsuło.
      7800+ póki co nie wypada źle, znalazłem kilka błędów które na pewno zostaną poprawione wkrótce.
      Osobiście polecam tylko zakup 7800+
      • 4: CommentAuthorxbx
      • CommentTime4 Dec 2024 22:12

Fakt, że Atari w "swoich" produktach korzysta z emulatorów to totalna żenada i kupa gówna.
      RM 800 XL przybywaj! Stań wreszcie w obronie niemiłosiernie obrażanej człowieczej inteligencji!
      • 5: CommentAuthortebe
      • CommentTime4 Dec 2024 22:12

inteligencja wrogiem gorączki zakupów
      • 6: CommentAuthorstreak
      • CommentTime5 Dec 2024 09:12 zmieniony

Atari pozazdroscilo @tGames. Na 101% :). Teraz czekam na Atari XEGS czyli wiecej tego samego w innym opakowaniu :)