Czyli wiecej tego samego w innym opakowaniu by glorious "Atari". Farbowany lis edition.
Naciagactwa cdn..
Minusy: - Last year's Atari 2600+ runs the same games - Annoying load times - No save states or rewind
Plusy: - Runs new and original Atari 2600 / 7800 carts -> nie wiem czy mozna zaliczyc na plus stwierdzenie ze np. samochod ma kola i jezdzi - HDMI output is sharp -> j/w - Wireless controllers
Co uwazacie ?
PS. chyba w zlym podkatalogu utworzylem ten topic. jesli mozna to poprosze o przeniesienie.
O matko, pisałem o tym juz w sierpniu na discordzie Atari Area :) 2600+ to prawie to samo co 7800+ Testuje od piatku pod katem dev 7800 Jesli ktoś ma A2600+ to wystarczy zrobić update firmware. Za jakiś czas ma być podobno w sprzedaży nowy dumper rev2 na AAge 2600+ to była porażka w dniu premiery, na szczęście raz0red i reveng zabrali się za poprawianie co Atari zepsuło. 7800+ póki co nie wypada źle, znalazłem kilka błędów które na pewno zostaną poprawione wkrótce. Osobiście polecam tylko zakup 7800+
Fakt, że Atari w "swoich" produktach korzysta z emulatorów to totalna żenada i kupa gówna. RM 800 XL przybywaj! Stań wreszcie w obronie niemiłosiernie obrażanej człowieczej inteligencji!