atarionline.pl Real Time Txt - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime9 Jan 2025 13:01 (23 godzin temu) zmieniony

Jak niektórzy widzieli osobiście, na Last Party koledzy Zoltar-X, VLX, z pomocą subcarta Pancia, odświeżyli idęę real-time txt. Bardzo chciałem im za to podziękować, bo też mnie taki pomysł kusił od dawna, a tu proszę, marzenie się spełniło! :). To dawno nie widziana tradycja, odeszła do lamusa wraz z nowoczesnymi komunikatorami. Rozmawiałem o tym z wieloma osobami od paru miesięcy, także na LP, ale co ciekawe, nikt nie pamiętał konkretów, gdzie widział (poza atarowskimi party) real time txt. Ktoś coś pamięta na 100% gdzie taki zwyczaj miał miejsce, jaki komputer stał?
      • 2:

CommentAuthorlaoo
      • CommentTime9 Jan 2025 13:01 (23 godzin temu) zmieniony

O, nie wiedziałem, jakoby to był atarowski zwyczaj. Ja pierwszy raz zobaczyłem na moim pierwszym zlocie na QuaST'98, ale to chyba niewiele wnosi do dyskusji, bo niby technicznie to było party multiplatformowe, ale jak wiadomo QuaSTy poza tym niesławnym Elbląskim były STkowe.
      • 3:

CommentAuthorjhusak
      • CommentTime9 Jan 2025 14:01 (22 godzin temu)

To teraz trzeba będzie na NetDos zrobić coś takiego :)
      • 4:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime9 Jan 2025 19:01 (17 godzin temu)

Laoo:

O, nie wiedziałem, jakoby to był atarowski zwyczaj.

Ja też nie, zawsze myślałem, że wszyscy i wszędzie tak robili. Dlatego pytam, żeby zaprzeczyć lub potwierdzić.