CommentTime1 Oct 2026 13:02 (6 godzin temu) zmieniony
Cześć,
Muszę się pozbyć tych dobroci jak najszybciej. Pochodzą z różnych moich zakupów w UK.
Sprzęt zakładam, że niesprawny. Joye na cześci, organoleptycznie wykazują odgłosy i odczucia niedziałania. Jeden z napędów ma odciętą końcówkę. Dwa zasilacze do 800 XL i stacji 1050 z antycznymi końcówkami angielskimi (albo francuskimi choleara wie). Magnetofon z jakimś turbo to jeszcze pozostałość po sprzęcie, który kupiłem od Bustera.
Dostępne tylko dzisiaj lub jutro do 12 w Warszawie. Odbiór osobisty. Wiem, że zdjęcia z joyami niezbyt ostre ale już spakowałem z powrotem do torby.
Dodatkowo pudełko ze styropianami do ST - w nie za bardzo dobrym stanie (drugie zarezerwowane dla ZoltarX).
Tylko całość. Jutro ląduje w elektrosmieciach z konieczności.
CommentTime1 Oct 2026 13:37 (6 godzin temu) zmieniony
Najpierw czekam na zainteresowanie. Później na propozycje zainteresowanych. Bielany. Spisuję na razie gry. Może jeszcze spiszę soft, niektóre się powtarzają, do niektórych jest komplet z pudełkiem. Może ktoś to potrzebuje na części jakieś czy coś.
W skrajnym wypadku mogę pośredniczyć, żeby to przesłać (szkody utylizować), mnie interesuje najwyżej jeden z joysticków i magnetofon. Nie mam pojęcia co do wartości, ST kompletnie poza mną, nie bawię się w handel, najwyżej opieką nad retro. A dalej to najwyżej do kolekcji PTODT.
CommentTime1 Oct 2026 13:55 (5 godzin temu) zmieniony
Gry: Falcon - The classic collection - komplet Monty Python's Flying Circus - komplet nieaktualne do odwołania - Defender of the Earth - disks + box UN Squadron - komplet nieaktualne do odwołania - Realms Limited Edition - komplet Lotus Turbo Challenge II - komplet Trivial Pursuit - komplet Dalek Attack - komplet Batman the movie - komplet Rainbow Island's - tylko dyskietki Robocop - dyskietki, instrukcja, bez pudełka Fun School 2 - dwie wersje z miśkiem i z żabą - komplety
Trochę szkoda tak całość wywalać na elektrośmieci - ja bym wziął kilka joyów i np. zasilacz do 1050, może myszki do ST, żeby porozdawać je ludziom, magnetofon, i mogę dzisiaj podjechać.
@jakubd - to tak jak ja. Szkoda mi to było wyrzucić. Skupowałem jakiś czas temu Atari ST w UK które były gdzieś w pobliżu. Ani soft ani gry nie były mi do niczego potrzebne. Szkoda mi było wyrzucić, więc przywiozłem to w ubiegłym roku z myślą, że może komuś się to przyda. I tak leżało aż do dziś.
CommentTime1 Oct 2026 17:05 (2 godzin temu) zmieniony
To już od Kuby. Jak już mówiłem nie spodziewałbym się, że którykolwiek z joyów działa. Część mogłem kiedyś sprawdzić ale już nie pamiętam. Zatem - traktujcie jako złom lub coś, co trzeba naprawić.