atarionline.pl pomyłka - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorMaciek
      • CommentTime18 Feb 2011 02:02 zmieniony

proszę o usunięcie posta
      • 2:

CommentAuthorlarek
      • CommentTime18 Feb 2011 10:02

"Pomyłka... moja żona miała na drugie Pomyłka"
      źródło: film Kiler, słowa Ryby

A tak na poważnie - pomyłka byłaby wtedy, gdybym zamiast Atari 65XE kupił sobie w 1988 roku C=64 ;)
      • 3: CommentAuthorjury
      • CommentTime18 Feb 2011 11:02 zmieniony

larek:

A tak na poważnie - pomyłka byłaby wtedy, gdybym zamiast Atari 65XE kupił sobie w 1988 roku C=64 ;)

Byłbyś zapaleńcem w innym obozie, co w tym pomyłkowego :P
      • 4:

CommentAuthorlarek
      • CommentTime18 Feb 2011 12:02 zmieniony

A propos obozów. Na olimpiadzie komputerowej była konkurencja przełączania joysticka w komputerze do drugiego gniazda na czas. Startowało kilkunastu zawodników z różnymi komputerami. W pewnej chwili sędzia zagwizdał i krzyknął: "spalony!" wskazując na jednego z nich. Zgadnijcie z jakiego obozu był ten zawodnik? :)
      • 5: CommentAuthorMaciek
      • CommentTime18 Feb 2011 21:02

ach te antykomodziarskie teksty to muzyka dla moich uszu... wczoraj 3 godziny zastanawiałem się dlaczego nie działa mi quick asembler zanim się zorientowałem że podaję parametr w setupie dziesiętnie zamiast hex (miałem roczną przerwę), stąd ten post. To tak gdyby nie wykasowano mojego posta i ktoś to czytał, nie robiłem sobie jaj tylko rozpaczliwie potrzebowałem pomocy :)
      • 6:

CommentAuthorCosi
      • CommentTime18 Feb 2011 21:02

Larek: 10/10 :-)))
      • 7:

CommentAuthorTheFender
      • CommentTime18 Feb 2011 22:02

@larek
      Tak pisałeś o tej konkurencji w przełączaniu joysticków do różnych portów. Powiem krótko - słowo spalony nie oznaczało aby portu a nie zawodnika ... (buuu ała) ;)
      • 8:

CommentAuthoradv
      • CommentTime19 Feb 2011 22:02

@TheFender A dawną konkurencję szybkości komputerów pamiętasz ? Pc jest szybszy od Amigi, kiedy zrzuca się go z 10 piętra. Dawniej nie było laptopów.
      • 9: CommentAuthorBluki
      • CommentTime1 Sep 2011 23:09 zmieniony

Ups! Pomyliłem się...

...dobrze że we właściwym wątku.