Witam, z racji tego, że kontakt z koderami się urwał, a Grzybsoniada już blisko, poszukuję kodera. Gra jest prosta. Zależy mi bardzo na jej dokończeniu. Zainteresowanych proszę o informację, wtedy napiszę więcej, co i jak.
Poniewaz ja swojej gry do Grzybsoniady nie skoncze, a regulamin jest na tyle ostry ze nie opublikuje tez preview, to moze bym sie podjął (w asemblerze) jesli gra jest rzeczywiscie prosta.
Prosze o krotki opis ba prv (nosty3[malpa]gmail.com), tak zebym mogl ocenic pracochlonnosc i stopien trudnosci. Dzisiaj dam odpowiedz czy sie podejme.
Oczywiscie jesli sie nie podejme to obiecuje absolutną dyskrecje i niewykorzystanie pomyslu.
No namowiliscie mnie! :) Postanowilem napisac szybko na zlot PROSTĄ gre (w asemblerze!). Zaczalem w piatek w nocy i idzie mi nadspodziewanie dobrze, mam juz gdzies polowe, takze chyba sie wyrobie z czasem. Hicior to nie bedzie, ale zawsze compo bedzie bogatsze w prace.
uuuaaauuu, świetna wiadomość Nosty! ja mam koło 40% i jeszcze sporo zostało, ale pracuję ile jestem w stanie. nie wiem czy party version == final version, ale na pewno party version = true i final version = true.
tylko tak dalej i będzie więcej gier niż uczestników :)