Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kaz:
jest to wersja angielska z C64.Kaz:
Postanowiłem Was troszkę stonować w tej podniecie prawami autorskimi :). Roszczenia majątkowe z tytułu praw autorskich przedawniają się po upływie dziesięciu lat (gdy autor osobiscie rosci sobie prawa) lub 3 lata (gdy w zwiazku z dzialalnoscia gospodarcza) od dnia, w którym stały się wymagalne.Kaz:
Ale tutaj nie mamy takiej sytuacji, dlatego wlasnie ten przypadek jest tak ciekawy!Kaz:
Sugerujesz, ze wzor munduru Abwehry jest chroniony prawem autorskim? :P Czy ze temat infiltracji hitlerowskich bunkrow nie podlega kopiowaniu? A moze wizerunek aktora (mnie tam przypomina bardziej mojego kolege niz Mikulskiego) jest przedmiotem prawa autorskiego?Kaz:
Larek - to jest zjawisko fałszywego postrzegania. Twoj umysl zacznie tam dostrzegac Stanisława Mikulskiego, gdzie zobaczy inne elementy, ktore wczesniej kojarzyl z Mikulskim: nazwe Hans Kloss, abwehropodobny mundur, etc.Krotki:
Czyli co, Andrzej Zbych (tak, wiem, że nie żyją) mają co najmniej 3 lata od wydania reedycji na wytoczenie sprawy Duddiemu?blanketman:
Jak kol. Larek slusznie zauwazyl, w grze uzyto motywu muzycznego z serialu. To chyba byloby wystarczajace do przekonania sadu o jakiego Klosa chodzi.adv:
Mężczyzna o imieniu i nazwisku Hans Kloss urodził się 5 października 1919 w Kłajpedzie, był synem właściciela ziemskiego Hermanna i Emilii von Wrecker. Bratanek Helmutha, sędziego okręgowego z Królewcamac:
Ale podsumowując: nawet z tej opinii prawnej wynika, że Stawka Większa Niż Życie NADAL jest pod ochrona z tytułu majątkowego prawa autorskiego.