atarionline.pl Atari Last Party 2025 - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorVascoTristesse
      • CommentTime25 Nov 2024 11:11 (1 dzień temu) zmieniony

11. edycja Last Party - najstarszego atarowskiego zlotu w Polsce z tych ciągle żywych! Pierwszy raz spotkaliśmy się w 1997 roku. Mija 27 lat!
      Data to 3-6 I 2025 (piątek - poniedziałek, święto Trzech Króli). Razem 4 dni, ale już wiem, że większość przyjedzie w czwartek, więc można uznać, że dni będzie pięć.

Miejsce to samo co w tym roku: Pensjonat Licheń przy ul. Toruńskiej 4B.

W sprawie noclegów utworzę osobny wątek. Obiady też będą, ale menu ustalimy pewnie za jakieś 2 tygodnie.

Bilet tradycyjnie dotyczy całej rodziny (chociaż zachęcam przemyśleć, czy dzieciaki nie będą się nudzić przy niepewnej pogodzie).

Pamiętajcie, że nie ma party bez konkursów, dlatego przypominam, że prace zgłaszamy do 5 stycznia do godz. 12. Oczywiście miło będzie, jeśli przyślecie wcześniej.

->link<-
      • 2: CommentAuthorVascoTristesse
      • CommentTime25 Nov 2024 11:11 (1 dzień temu)

Proszę zgłaszać swoje zapotrzebowanie noclegowe najlepiej w formie: które dni, ilu osobowy, kto. Np:
      czw-pn, 3 osoby (X, Y, Z).

Cena nie powinna przekroczyć 70 zł/noc/łóżko w pokoju. Można wziąć pokój do samodzielnego wykorzystania, ale trzeba wtedy opłacić wszystkie łóżka.

Można oczywiście pisać do mnie bezpośrednio.
      • 3:

CommentAuthorsun
      • CommentTime25 Nov 2024 13:11 (1 dzień temu)

wszystkie łózka w pokoju czy w obiekcie? :)
      • 4:

CommentAuthorMq
      • CommentTime25 Nov 2024 20:11 (19 godzin temu)

A czy można wziąć pokój do samodzielnego wykorzystania i zakwaterować tam samodzielnie więcej osób niż jest łóżek? Chodzi mi po głowie przedsiębiorcza myśl:-)
      • 5: CommentAuthorVascoTristesse
      • CommentTime26 Nov 2024 01:11 (14 godzin temu)

Sun: koniecznie! ;p

Mq: ile m2 na pole namiotowe chcesz? Za parkingiem jest miejsce ;p
      • 6: CommentAuthorsolo/ng
      • CommentTime26 Nov 2024 09:11 (6 godzin temu)

Z ciekawostek - na Last Party 1997 wystawilismy swoja pierwsza prodke na kompo - intro 16kb "Z", ktore wygralo. Na party nas nie bylo (bylismy rok pozniej), intro zostalo wyslane do Vasca i Lewisa dyskietka ~4 dni przed party. Do Vasca dotarla po party, ale do LewiSa zdazylo i przekazal na compo.
      • 7:

CommentAuthorMq
      • CommentTime26 Nov 2024 15:11 (32 minut temu)

Vasco :-)

Napisałem już na drugim forum, ale wrzucam też tu, bo może ktoś się do mnie chce przyłączyć, a tam nie czyta.

Ja poproszę o zarezerwowanie dla mnie dwójki od razu z ogłoszeniem że jest wolne drugie miejsce u mnie. Jak ktoś chce ze mną, to proszę się zgłaszać w ramach castingu:-)

Ewentualnie jak nie ma opcji rezerwacji, lub gdzieś jest miejsce w innej dwójce, to można mnie tam dopisać.

piątek-niedziela
      • 8: CommentAuthorgorgh
      • CommentTime26 Nov 2024 15:11 (9 minut temu)

Mq, ja mam dwójkę, ale jestem w niej sam, więc albo przenoszę się do ciebie, albo ty do mnie jak chcesz