Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
MatthewNS:
Tak jak pisałem w trzecim poście mam utworzona partycje APT i dyski od I do O: jako dyski twarde. Problem jest taki, że dostęp do nich mam tylko wtedy kiedy ładuje SDX z AVGCarta z obrazu carta zrobionego przez FJC. Jak uruchamiam SDX z U1MB dostępu nie mam do tych "hdd". Czy jest jakiś sposób, żeby ten dostęp mieć, albo jak stworzyć "dyski twarde" przy używaniu SDX z U1MB i AVGCarta?MatthewNS:
Myślałem żeby to obejść i bawić się SpartaCommnderem bez "hdd" i próbowałem załadować SpartaDOS 3.2g z obrazu dyskietki na AVGCart. Wtedy kopiowałbym SC do Ramdsyku a za "hdd" robiłby 16mb obraz atr. Niestety występuje wtedy inny dziwny błąd - a mianowicie: mogę wyświetlić zawartość zamontowanych obrazów dyskietek lub to co jest na dyskietce w prawdziwej stacji ale przy próbie wczytania pliku wywala mi błąd: NOT BINARY FILE ( a SC.COM na pewno nim jest), a w przypadku próby wyświetlenie pliku tekstowego podaje mi, że plik nie istnieje, a on jest na pewno.Od 1 do 21 z 21