atarionline.pl Nagroda za przejscie gry - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorbolo
      • CommentTime13 Nov 2010 18:11

Kto przejdzie pierwszy etap tej gry otrzyma tytul gracza wszechczasow atari
      • 2: CommentAuthors2325
      • CommentTime13 Nov 2010 18:11

zaraz przejdę tylko skończę pierwszy etap Robocopa
      • 3:

CommentAuthormiker
      • CommentTime13 Nov 2010 19:11

No - i koniecznie na jutuba! btw. - ile już prujesz w tanka?

LOL!
      • 4: CommentAuthorbanshee997
      • CommentTime13 Nov 2010 21:11 zmieniony

...
      • 5: CommentAuthorbanshee997
      • CommentTime13 Nov 2010 22:11 zmieniony

co to znaczy pierwszy etap ? To jest komnatówka, doszedłem do 3 komnaty, daleko do końca "pierwszego etapu" ?

Edit:
      Tzn tak: doszedłem do 11 planszy, komnaty się powtarzają i to dość szybko. Wrzucam avika, ot tak z przejścia pierwszych plansz, bo ten kompletny mi się wykrzaczył. Ogólnie gierka ble :/
      • 6: CommentAuthorxxl
      • CommentTime13 Nov 2010 22:11

o, wszystkie gry tego autora sa cholernie trudne.
      • 7: CommentAuthorDope
      • CommentTime13 Nov 2010 23:11

Około 20 plansz i koniec gry w postaci księżniczki czy czegoś w tym kształcie. Mało ciekawe i nudne. Po drodze sporo dodatkowych żyć do znalezienia. Ogólnie nie warte tych 4 godzin warczenia (bo faktycznie, gra jest trudna).
      • 8: CommentAuthorbanshee997
      • CommentTime13 Nov 2010 23:11 zmieniony

Ta, tak na prawdę to gra ma taka mechanikę, że można sobie tych "życ" nabić ile się chce, jeżeli się tylko znajdzie dobre miejsce (komnatę) na szybkie zebranie klucza i powrót do planszy z "życiem" do wzięcia. Wyćwiczenie samego skakania przez duchy nie jest problemem.

Jak ktoś chce się zmierzyć z ostatnią komnatą i zobaczyć koniec, to link to save'a poniżej: