ASMA, o ile wiem, nie jest porzucona, tylko rzadko update'owana.
XLent - no i czemu Twojej strony juz nie ma w sieci?
Problem z tymi wszystkimi stronami polega chyba na tym, ze autorzy nie maja juz czasu sie tym zajmowac, ale z jakis wzgledow nie przekazuja komus, kto moze to pociagnac dalej. Szkoda.
ASMA, jak PG obiecuje, pojawi się w okolicach Świąt Bożego Narodzenia (wszystko to co było zgłoszone mniej więcej do końca 2009 roku), potem, w stosunkowo krótkim czasie ma być kolejny update. Pragnę wytłumaczyć tu PG-go, że jednak odwalił nieco roboty w tegorocznym ABBUC Software Contest, poza tym stosunkowo niedawno zmienił stan cywilny i małżonka chce go może mieć bliżej siebie a nie kompa. Także będzie, cierpliwości jeszcze nieco pliiiz! Uff... ale się rozpisałem.
a ja mam takie pytanie jezeli chodzi o grę Storm. Co to są za śmieci na chociażby pierwszym ekranie gry (te układające się na screenie w odwróconą literę L)?
Myślałem że mam jakąś walnięta wersję gry, ale widzę, że nawet na oficjalnych zdjęciach to występuje ? Co to ma być, to zamierzony efekt i jeżeli tak, to co przedstawia?
ja sobie mówilem,ze to jakieś krzaczki :), grałem w to kiedyś, ale utknąłem gdzieś(chyba nie mogłem znaleźć klucza do jakiś drzwi) i sobie odpuściłem...narazie