Kaz napisz mi e-mail bo nie mogę znaleźć Twojego, na forum nie znalazłem a w profilu nie masz ;( Mój adres : ymorfeusz@interia.eu Proszę napisz bo głosy oddaje się Tobie na e-maila o ile dobrze czytałem,a jeśli źle to proszę wytłumacz bo nie wiem,a chcę dobrze brać udział. Dziękuje.
YMorfeusz - spokojnie, dasz rade zaglosowac :). Moj email jest pod nickiem przy kazdym komentarzu na stronie glownej: k a z @o n l i ne.pl (oczywiscie bez spacji).
Jakby te plansze przychodzily regularnie co tydzien to by sie tak dalo. Ale co robic, skoro w ciagu ostatnich trzech dni przed koncem terminu przyszly wszystkie pozostale? :)
Dzisiaj 30 stopni, plaza, kapiel w oceanie, a Ty pytasz o konkurs? ;)
Glosowanie zakonczylo sie planowo, 24 maja :). Wyniki w tabelce juz sa. Tylko musze jeszcze przygotowac jakas zgrabna nowinke na ten temat i z tym jest najgorzej... bo kiedy na zewnatrz taki upal, to kto by siedzial przy kompie? :)))
Ty no masz rację ;) Ja też nie siedze przed kompem, ale wiesz kilka razy zajrzałem a tu nic i się przeraziłem że konkurs został chwilowo zapomniany. Ale na szczęście to tylko taki chwilowy niepokój ;) Ile macie tych Cartridżów ? Odpisz czy są szanse by dostać bo zdeklarowałem się że chcę a o ile pamiętam to mniej osób chciało niż sztuk będzie. Dzięki . Pozdrawiam ;)
YMorfeusz - carta na pewno dostajesz, bo starczy dla wszystkich autorow. Sprawy sa dopinane, ale to jeszcze chwile potrwa. Wiesz, w swiecie Atari nic nie dzieje sie obecnie szybko ;)
Aby nie wydac programu z bledami postanowilem jeszcze raz wszystkie plansze przejsc i sprawdzic ich dzialanie. To niestety wymaga mnostwo czasu. Stad opoznienie.
No to jest pomysł dobry. Zawsze możesz pliczek z grą wrzucić na stronę będziesz miał sporo beta testerów, którzy wyłapią babole przed wgraniem gry na Carta - po co się sam męczysz?
Niby tak, ale wlasnie po to publikowalismy wszystkie plansze, zeby wiele osob moglo przetestowac. I co? I glosy podeslaly 4 osoby (MWK, Gedzior, Yosh, Marok), z tym, ze nie wszystkie plansze zostaly przez nich ocenione, wiec na niektore przypada tylko dwa glosy, a nawet jeden glos. Poniewaz w takiej sytuacji latwo o pomylke z plansza staram sie jeszcze raz wszystko przejsc.
Dzisiaj pocisne do konca i powinny wyniki byc. Z tym, ze tak jak kiedys pisalem - wyniki w postaci kolejnosci nie sa tutaj takie istotne, bo to nie ten typ konkursu. Tutaj raczej wazne jest ustalenie puli plansz niz kolejnosci ich miejsc. No i po drugie - wczesniej nie wiedzielismy, czy wystarczy kartridzy dla wszystkich wiec reguly byly ostre. Teraz wiemy, ze starczy kartow dla wszystkich, wiec troche odpadl element rywalizacji.
Tak to wygląda... to może się wstrzymaj i daj dodatkowy tydzień na podesłanie głosów. Skoro sprawa i tak się przedłuża. Swoją drogą chodzi o to, że tych plansz było strasznie dużo. Osobiście w międzyczasie dorwałem nową pracę więc czasu nie było. Przejrzałem ze 30 plansz no i się zorientowałem, że czas przysyłania głosów minął. Uważam jednak, że 4 głosy to za mało by miarodajna ocenić jakość plansz. W związku z powyższym itd. postuluję o odgrzebanie "konkursu" plebiscytu i wyznaczenie dodatkowego terminu na składanie ocen!
Nie, mysle, ze byloby to odgrzewanie kotletow. Po prostu termin byl, moze i krotki, ale wtedy zasadzalismy sie na publikacje gry jeszcze na Grzybsoniadzie. Ostatecznie Nosty zdecydowal, ze nie ma szans na przygotowanie plytki i kostek pamieci w ciagu tygodnia, ktory zostal do zlotu, wiec pospiech przestal byc wazny.
A 4 glosy jak najbardziej wystarcza, bo ocenialy to osoby bardzo zaangazowane w temat Robbo. Tylko, dla pewnosci wole sprawdzic wszystko jeszcze raz.
No to miło słyszeć, bo obawiałem się, że plansza zebrała takie niskie oceny, bo była zbyt *prosta* :) I tak trochę ją uprościłem, bo beta-testerka (żona) nie umiała przejść. A plansza miała być takim symbolem. Oryginalny tytuł: "Robbo i klątwa żółwia" ;)