Wydaje mi się, że kanał SCIFUN z YT, pomimo lekko "rubasznego" języka, jest ciekawszy, tj porusza ciekawsze tematy i jest bliżej widza. Ponadto niejednokrotnie przedstawia szerszą wiedzę i więcej ciekawostek, niż by to wynikało z "amatorskości".
Mnie rozwalił odcinek z próbą zmierzenia ciśnienia w butelce koli z mentosem:)
Była ta Sonda2, była i się skończyła... niedługo przed wakacjami i nikt nie zwrócił uwagi... nawet nie wiem czy coś powiedzieli, że to przerwa wakacyjna, czy może koniec? Mam nadzieje, że po wakacjach program powróci, ale poprawiony!
...no jeszcze nie zwariowałem:-), testowaliśmy zakupiony towar i muszę powiedzieć że wróżki są pechowe ,no chyba że do Pinokia poleciała ;-). @Pin wszystko ok ?
Kiedy dokładnie i na jakim kanale nadają tę nową SONDĘ? Tyle tu dyskusji a mi się nie udało poznać osobiście tego fenomenu (ale oczywiście starą SONDĘ znam i poważam)...
Uf, to powtórki, a już myślałem, że coś przegapiłem :)
Ostatniego odcinka (20) do tej pory nie obejrzałem, a w nim... mój dobry kolega ze studiów Marcin Stolarski :) Chłopak miał ambicję i jak widać konsekwentnie pnie się do góry (i to dosłownie) :)