Informuję ewentualnych zainteresowanych, że nastąpił update mojej strony ->link<- i dodano 5 utworów, a także dział projekty. Nie wszystkie utwory znajdują się w archiwum ASMA, więc w przyszłości będzie je można tam dodać.
Fajna stronka - ciesze sie stRing, ze prezentujesz swoje dokonania. W dziale "O mnie" brakuje mi wiecej Twojej historii, przeciez masz chlubna przeszlosc scenowa, a i obecnie sporo dzialasz. Linki do wywiadow tez by sie przydaly :D
Do tego nie widze muzyki z wczesniejszych dokonan jako Tehno - jeszcze z czasow High Voltage. A tam powinny byc: HV Intro, Entrance Of Dragon, Flipper Demo oraz HV-xtro '95. No i oczywiscie Neuroid! Jakbys zapomnial, ze napisales jeszcze "Paranoje" i "Powrot" to przypominam ten watek:
Kaz: stronka będzie uzupełniania co jakiś czas, ale raczej nie dział "O mnie" :). Wiem że brakuje paru utworów, jednak przynajmniej na razie celem strony nie jest zaprezentowanie wszystkich muzyczek, tylko tych z dem, gier, ew. konkursów. Takie małe portfolio :D
Asapa też używam, ale raczej do odczytywania cmc lub tmc, oraz do konwersji. Zdecydowanie przyzwyczaiłem się do Sap Player, poza tym ma możliwość wyłączania danych ścieżek, a Asap chyba nie?
Informuję zainteresowanych, że z przyczyn ode mnie niezależnych strona chiptune.tla.pl nie działa i nie wiadomo czy w ogóle kiedyś będzie. Prawdopodobnie strona kiedyś będzie istnieć ale na innym serwerze i pod inną nazwą.
Obecnie strona znów działa, (zobaczymy jak długo?) chociaż nie wykluczone są krótkie przerwy . Dziękuje wszystkim którzy oferowali pomoc, będę pamiętał o Waszych propozycjach i jeśli problemy będą się znowu pojawiać - odezwę się :)