atarionline.pl update strony chiptune.tla.pl - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorstring
      • CommentTime4 Jan 2011 22:01

Informuję ewentualnych zainteresowanych, że nastąpił update mojej strony ->link<- i dodano 5 utworów, a także dział projekty. Nie wszystkie utwory znajdują się w archiwum ASMA, więc w przyszłości będzie je można tam dodać.
      • 2: CommentAuthorRamos

@ String postaram się uzupełnić twoje brakujące kawałki. Jak masz coś czego jeszcze nie ma to podrzuć.
      • 3:

CommentAuthorKaz

Fajna stronka - ciesze sie stRing, ze prezentujesz swoje dokonania. W dziale "O mnie" brakuje mi wiecej Twojej historii, przeciez masz chlubna przeszlosc scenowa, a i obecnie sporo dzialasz. Linki do wywiadow tez by sie przydaly :D

Do tego nie widze muzyki z wczesniejszych dokonan jako Tehno - jeszcze z czasow High Voltage. A tam powinny byc: HV Intro, Entrance Of Dragon, Flipper Demo oraz HV-xtro '95. No i oczywiscie Neuroid! Jakbys zapomnial, ze napisales jeszcze "Paranoje" i "Powrot" to przypominam ten watek:

->link<-

:D
      • 4:

CommentAuthorstring
      • CommentTime5 Jan 2011 17:01

ok Ramos, dzięki :)

Kaz: stronka będzie uzupełniania co jakiś czas, ale raczej nie dział "O mnie" :). Wiem że brakuje paru utworów, jednak przynajmniej na razie celem strony nie jest zaprezentowanie wszystkich muzyczek, tylko tych z dem, gier, ew. konkursów. Takie małe portfolio :D
      • 5: CommentAuthor0xF
      • CommentTime5 Jan 2011 18:01

Czemu sap2 a nie asap?
      • 6:

CommentAuthorstring
      • CommentTime5 Jan 2011 23:01

Asapa też używam, ale raczej do odczytywania cmc lub tmc, oraz do konwersji. Zdecydowanie przyzwyczaiłem się do Sap Player, poza tym ma możliwość wyłączania danych ścieżek, a Asap chyba nie?
      • 7:

CommentAuthorStaxX
      • CommentTime6 Jan 2011 00:01

Nice tunes !
      • 8:

CommentAuthorDracon
      • CommentTime6 Jan 2011 12:01

Uwaga do odwiedzajacych te stronice: poczta do autora dziala niezbyt pewnie (przez formularz na WWW), juz lepiej probowac porozumiewac sie tutaj. ;]
      • 9:

CommentAuthorstring
      • CommentTime7 Jan 2011 23:01

spoko, na razie idzie przekierowanie na mój mail więc wszystko gra :)
      • 10: CommentAuthor0xF
      • CommentTime9 Jan 2011 23:01

Można wyciszyć poszczególne kanały POKEYa w pluginach ASAP do: Winamp, foobar2000, GSPlayer, Apollo, XMPlay.
      • 11:

CommentAuthorstring
      • CommentTime21 Jun 2011 22:06

Informuję zainteresowanych, że z przyczyn ode mnie niezależnych strona chiptune.tla.pl nie działa i nie wiadomo czy w ogóle kiedyś będzie. Prawdopodobnie strona kiedyś będzie istnieć ale na innym serwerze i pod inną nazwą.
      • 12:

CommentAuthorstring
      • CommentTime30 Jun 2011 15:06

Obecnie strona znów działa, (zobaczymy jak długo?) chociaż nie wykluczone są krótkie przerwy . Dziękuje wszystkim którzy oferowali pomoc, będę pamiętał o Waszych propozycjach i jeśli problemy będą się znowu pojawiać - odezwę się :)
      • 13:

CommentAuthorstring
      • CommentTime12 Dec 2012 23:12

Już po SV zatem odsyłam tradycyjnie na moją stronę po wystawiony na compo materiał :)

->link<-

->link<-