Myślę sobie, że nowinka przestaje nią być z upływem 24 godzin od jej wystawienia jako wątek główny AOL. Miom zdaniem w takim wypadku wskazane jest publikować następny temat, jeśli tylko jest wystarczająco opracowany.
Poprawka - trzy posty ostatniej doby. Dojdziemy do zera? Czyżby sezon ogórkowy się zaczął? Chociaż... nie ma co zwalać na ogórki, dość już w tym roku się wycierpiały :D
Kaz tu wciaz bywa - ostatnio logowanie 3 dni temu. Choc pewnie sie odzwyczail od prowadzenia serwisu i dlatego jakos teraz jest znacznie mniejsza "dynamika" AOL. :|
@Dracon - obawiam się, że jest tak: Kaz zbyt wiele czasu poświęcał serwisowi, zarywał nocki, a te przecież są przeznaczone żonie (niby). Dlatego wydaje mi się, że to nie Kaz się loguje, tylko jego małżonka, która sprawdza wierność męża... Pozdrowienia dla Kaz`a i jego Małżonki :)
No, ale temat główny to nie to samo co wątki, poza tym... ...to chyba dobrze, że zrobiło się ekologiczne :) Kazowi będzie raźniej na Marsie - tam nie ma roślinek. Nawet jeśli to ziółka ;)
No, no 103 posty ostatniej doby. Chyba "zastój" przeszedł do historii. Pojawił się wątek 100 postów w ciągu ostatniej doby, może niedługo potrzebny będzie "1000 postów w ciągu ostatniej doby" :D
Właśnie od jakiegoś czasu staram się to wyeliminować, bo o ile w weekend jakoś ujdzie, tak potem są problemy ze wstawaniem do roboty. Ale teraz i tak nie jest źle, jakiś czas temu potrafiłem przesiedzieć calutką noc i położyć się o 9 rano. Oczywiście odsypiałem do równie kosmicznej pory, nieraz i do północy...