Witam Chętnie kupię cartridge do mojej atarynki. Mam model 65XE i wspominam sobie przy niej dawne czasy. Oferty proszę kierować na: kaminski78@gmail.com
By nie dublować odświeżę. Czy ma ktoś na zbyciu oryginalne karty do Ataryny? Niekoniecznie wersje boxowe. Za H.E.R.O., Tapper, River Raid, Montezuma's czy Revengeczy Spy vs Spy zapłacę prawie każdą cenę ;-) Ale jak ktoś ma coś innego chętnie zobaczę co. Dziękuję.
Tapper-a i Spy vs. Spy nie było na carcie tylko taśma albo dysk. Nosty powinien mieć jeszcze River Raid w zafoliowanych boxach, napisz do niego. A tak przy okazji to nie Ty wylicytowałeś ode mnie wczoraj stacje Commodore 1541 na allegro?
Ale jajo. Faktycznie, od Ciebie :D. Skoro się przyznajesz, wiem że ściemy nie będzie ;-) A tak co do kartów jeszcze. Czy nie wiesz gdzie można sprawdzić co na Kartach na Atarynę w ogóle wyszło? Jest takie zestawienie? W sumie H.E.R.O. to mój faworyt?
Tenchi. Piękne dzięki i jest moje ulubione H.E.R.O. ! Więc poluję. Proszę mi nie wciskać nie oryginałów. Nie chcę takowych. Jak ktoś nie rozumie dlaczego oryginał i mu wszystko jedno trudno, dla mnie ma to pierwszorzędne znaczenie.
Nie ma wyjścia, muszę o sobie przypominać. Karta z H.E.R.O. na C64 za 200 kupiłem, szukam nadal tej gry na Atarynę podobnie jak Tapera, River Raid i innych znanych tytułów (sporo już mam). Jak widać dobrze płacę więc proszę o ustawianie się do skupu w kolejce ;-)
Cartów nie sprzedam, bo są w mojej kolekcji a dubli nie mam, a co chodzi o River Raid to pisałeś do Nostiego, bo on powinien mieć jeszcze jakieś na zbyciu w pudełkach.
Gzynio, to że ty nie sprzedasz to wiem i rozumiem, ale wici trza słać pocztą pantoflową, może ktoś do mnie dotrze. Na Gumtree i Tablicy też się anonsuję. A Nosti chyba pisał mi że nie ma, ale zapytam raz jeszcze, tylko silnik tego forum jest tak beznadziejny, że znów nie wiem jak priva się puszcza.Kto to badziewie zaprogramował?