Robinson's Requiem to nowy tutuł na konsolę Atari Jaguar wydaną nakładem firmy Songbird Productions (USA) w Maju tego roku. Być może podejmę się sprzedaży tej gry w Polsce - po niższej cenie niż ta podana na stronie:
No ale przecież gorzej być nie może :P Konsola która prawie nie miała gier :P ha, haha, hahahaha, haha, ha Gorzej dla konsoli być nie może. Konsola bez gier, haha :) Sorki ale musiałem :D
@Jury: aleś Ty anty-Jaguarowy :) Gdzie nie spojrzę na forum to ciągle jakiś przytyk do tej konsoli :D Ja miałem ją 2 razy i wszystko byłoby super gdyby nie ceny gier :) Wiesz, z Falconem jest podobnie, brakuje wielu programów ale i tak uważam go za najbardziej udaną konstrukcję ze stajni Tramiela :) (i Ty pewnie też, hehe). Pozdro wielkie i no offence my friend :D
Za to że wymyślili w Falconie rgb i vga które są nijak ze soba zgodne to ... I najlepiej mieć dwa monitory jeden vga a 2gi tv crt to scyzoryk sam mi się otwiera w kieszeni :) Po za tym to naprawdę fajny sprzęt, tylko człowieka bierze qr**wi**ca jak chce zagrać w jakąś grę z falcon-a, a 99% gier jest na rgb.
Ja już chyba jestem na ukończeniu w rozwiązywaniu tego problemu :) A jak go skończę to zrobie tutorial..
jury, ważne, że jednak są na nią gry i to niektóre bardzo dobre. No i widać, że są zapaleńcy, którzy tworzą na Jaguara gry. Cieszę się, że coś nowego teraz się ukazało. Niestety, nie mam cd.