Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tenchi:
Gdybym miał coś napisać, to raczej bez wgłębiania się w tego typu szczegóły, skupiając się po prostu na subiektywnych wrażeniach z odbioru gry. Pytanie czy takie "zubożone" teksty też byłyby do przyjęcia.Tenchi:
Nie wiem czy mam prawo sam o tym publicznie mówić, ponieważ był to pomysł IRATY4, ja go zaś tylko trochę rozwinąłem, ale planowaliśmy razem pisać recenzje porównujące różne wersje tej samej gry na różne platformy w formie dyskusji.Tenchi:
Potem pomysł przerodził się w nagrywanie i publikowanie za pośrednictwem AOL podcastu o tej tematyce.Tenchi:
A teraz jak sami widzicie, IRATA4 zniknął jakiś czas temu.Tenchi:
Na koniec tylko małe pytanko do wszystkich: czy bylibyście zainteresowani gdybym kontynuował ten wątek, ale tym razem zajmował się grami z Atari ST? Ten sprzęt oczywiście także jest na mojej liście, i to już całkiem niedaleko - tuż za wspomnianym PC-88, sharpowskim X68k i ponownie NEC-owskim PC-98 wraz z wariacjami. (...) A może chcielibyście w ramach rozwinięcia swojej wiedzy okołogrowej poczytać, oczywiście w innym wątku, o najciekawszych moim zdaniem pozycjach na te wyżej wspomniane egzotyczne komputerki, jak również na inne platformy? Co wy na to...?Kaz:
Solucje juz umiesciles powyzej, ale kilka dodatkowych informacji, jak porady jak grac, ogolna opinia o grze, moze zrzut ekranu lub dwa - pozwalalyby innym zapoznac sie z gra i ocenic, czy warto grac.