Jestem na etapie poprawianie nowego projektu elektronicznego, który przeciągnął się o 2 miesiące. Niby kończe - bo działa. A w czasie gdy płykownia będzię rodziła PCB naniosę poprawki maw'a oraz rozwinę kod do plugina. Pewnie starczy czasu i na SelfTest....
To ja sie tylko dopisuje do sprawy plugina - zeby skompilowac tez go jako osobny, samodzielny program - dla tych, co nie chca kupowac Total Commandera :).
Do plugina powiadasz pajero... to biję się w chudą pierś że tłumaczenie helpa leży niestety z braku czasu. A poprawki, któe wcześniej przesłałem do opisów kontrolek w wersji angielskiej już będą w nowej wersji?
W trakcie czekania na części do projektu elektronicznego wniosłem poprawki do plugina oraz.....
Jestem w takcie nanoszenia zmian w OS. Dałem sobie spokój z OS-B. Po co go modyfikować. Wybrałem Q-MEG 4.04. Ale zniknie monitor MLM - coś za coś.
Zresztą, mając kość ROMu z 4-OSami pewnie najlepiej będzie: 1. OS-B z SelfTestem (standard) 2. Q-MEG 4.04 z MLM 3. Q-MEG 4.04 z nowym SelfTestem + cfg dla SIO2SD 4. DRAC-OS
Obecnie mam zdeasemlerowane OS-B oraz Q-MEGa z MLM:
... reszta w toku, w piątek przychodzą część elektroniczne - więc znowu będzie pas....
Właśnie odkryłem, że Pajero na początku miał ksywę Pajer (bez "o" na końcu"), więc chyba nie chodziło wcale o auto terenowe, od którego ponoć się wzięła jego ksywa :) Dementi!