Ja bym się wybral "z Katowic" - ale nie wiem, czy warto na jeden dzień jechać - powrót pociągiem po północy to automatyczne kiblowanie na dworcu do 4tej rana - czekając na pierwszy autobus.
MaW zawsze można kimnąć ze 3h i pojechać w dzień ;)
osobiście najprawdopodobniej pojadę na dosłownie kilka godzin... miło by było wiedzieć co się w tym czasie będzie odbywało -> czy będzie wcześniej (a może już jest) ogłoszony oficjalny harmonogram ?
Oficjalnego harmonogramu nie ma i nie będzie, że tak powiem układać się będzie na bieżąco :) Taka jest w sumie specyfika tych zlotów - nie mają sztywnej formy :)
Jedyne c co zawiera ew. plan to sobota wieczór - compoty (o ile ktoś coś przywiezie... brać się do roboty koderzy!) i ogniska - prawdopodobnie piątek i sobota wieczór.
Sala będzie może być dostępna już w czwartek od godzin popołudniowo - wieczornych, należy jednak dać znać, że się przyjedzie. Jeżeli nikt do mnie nie napisze, to otworzymy dopero w piątek koło południa (ja w czwartek i piątek(na szczęście tylko twie godzinki) idę jeszcze na polibudę :)).
Grzybson, jeżeli faktycznie będzie możliwość udostępnienia dla mojego Pegasusa 5 minut "czasu antenowego" to podczas tych sobotnich uroczystości jako bonus mogę zaprezentować sławne demo "High Hopes", które przytargam specjalnie by pokazać bratnią 8-bitową ligę, bo w końcu kurde blade jak scenować to na całego ;-)
Weź kamerę to będzie. Fotki - mam nadzieję że ludzie nie zawiodą, fotografów nie brakowało. Relację napiszę sam. No i będzie postawiony komputer z jakimś edytorkiem na Realtime TXT, niech już będzie w 100% jak za dawnych czasów :D