atarionline.pl Piraty z giełdy i ze studia - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime2 Apr 2026 15:23 zmieniony

A tu inne ciekawe piraty: Studio nagrań komputerowych, ul. Polna 76/3, Poznań. Sygnowane ROBOCOPY.
      • 2:

CommentAuthorjhusak
      • CommentTime4 Apr 2026 15:27

Kiedyś rozmawialiśmy, że załączane przez Ciebie Kaz jpegi się nie wyświetlają. No i sprawdziłem. Twoje pliki mają rozszerzenie jpg, a są kontenerami WEBP, powinny mieć rozszerzenie webp. Wtedy mój mac bez problemu takie pliki łyka.
      • 3: CommentAuthorzbyti
      • CommentTime4 Apr 2026 15:33

Linux wszystko łyka ;) in web departament ;)
      • 4:

CommentAuthoramorphous
      • CommentTime26 Jun 2026 02:24

Mialem dwie takie kasety na jednej chyba byl zybex ale wydaje mi sie ze kupowalem na Półwiejskiej.
      • 5:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime8 Jul 2026 15:52 (5 dni temu)

jhusak:

załączane przez Ciebie Kaz jpegi się nie wyświetlają. No i sprawdziłem. Twoje pliki mają rozszerzenie jpg, a są kontenerami WEBP, powinny mieć rozszerzenie webp. Wtedy mój mac bez problemu takie pliki łyka.

Myślę, że to nie ta przyczyna. Pliki webp zmienione na jpg to jedno, ale pliki jpeg nie otwierały się już lata temu, gdy webp nie było jeszcze w modzie.