W F-15 Strike Eagle było 7 misji do wyboru. Może temat Libii był akurat na czasie i dlatego na pudełku pojawił się dopisek że gra zawiera misję w Libii. Po wczytaniu gry pojawia się od razu menu z wyborem misji. Numerkami od 1-7 wybierasz. Potem jeszcze musisz wpisać kod o podanym numerze bo inaczej włączy ci się gra-demo.
Skan z instrukcji gdzie jest dokładny opis misji znajdziesz tu: ->link<-
Polecam tez opis gry mojego autorstwa :). W opisie sa też kody zabezpieczające. ->link<-
Aha. Tak... Ja myślałem że są jakieś dodatkowe misje. Hmm... Tak właśnie troche tego nie rozumiem, dlaczego tworzy się nikomu niepotrzebne dema oraz kichowate gierki, zamiast zrobić: - nowe misje do F15 - nowe piramida do MRev i Phcourse, - nowe kraje do RRace, - nowe światy do LStarfighter versus StarWarsII. - nowa mapa do Pitafall II, - NYCieszny jako Crazy Warsaw City, - albo choćby różne, zróżnicowane wyścigówki w śmiesznym PitStopie; z dodanym efektem obracania się wyścigówki po zderzeniu z prędkością maksymalną.
choćby dogrywane, i tylko niewiele się różniące, ale jednak byłoby to po prostu zajebiste.
Aha, I PolePosition versja Monaco i versja z przejazdem w tunelu.
A tak... Żenada.
PS. W przypadku realizacji jednego z w/w pomysłów we współpracy ze mną zobowiązuję się wydać taki sequel w nakładzie 100 szt. pokrywając koszty.