atarionline.pl Atari Winamp - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorsNr
      • CommentTime30 Nov 2011 13:11 zmieniony

Klimatyczny skin do Winampa

• 2:

CommentAuthortdc
      • CommentTime30 Nov 2011 15:11

Tak to bardzo stary skin.
      • 3:

CommentAuthorsNr
      • CommentTime30 Nov 2011 15:11

namierzyłem go przypadkiem to też wrzuciłem. może komuś się spodoba. pozdrawiam
      • 4:

CommentAuthorTenchi
      • CommentTime30 Nov 2011 16:11

Już mi się podoba. Fajny bo klimatyczny, a jednocześnie czytelny, co nie zawsze bywa takie oczywiste - momentami jest przerost formy nad treścią i nawet przycisków nie widać. Dzięki bardzo, dołączam do kolekcji.
      • 5: CommentAuthor0xF
      • CommentTime30 Nov 2011 18:11 zmieniony

Ta skórka ma z dziesięć lat. :-) Z tamtego okresu jeszcze warta uwagi jest skórka z motywem Pitfalla.
      • 6:

CommentAuthorDracon
      • CommentTime30 Nov 2011 22:11 zmieniony

Stare (też pamiętam :)), ale jare... ;)

Tak jakoś naszły mnie skojarzenia, że zarówno komputer Atari, jak i program WINAMP obecnie zeszły nieco na boczny tor, padły ofiara nieudolności marketingowców... czy swoich szefów.
      To pierwsze mimo obiecującego hasła o "bezcennej mocy" czy solidności i elastyczności konstrukcji, nie sprzedało się w należytej ilości egzemplarzy, a drugie choć bezapelacyjnie rządziło 10-15 lat temu (na komputerach w systemie Windowz) dziś jest właściwie na marginesie - autorzy przegięli odnośnie opłat, zbędnych funkcji, groźnych "dziur" w programie, rozmiarze Winampa i ogólnego skomplikowania bardziej niż trzeba...
      • 7: CommentAuthorTEKLA
      • CommentTime8 Dec 2011 13:12

ja stworzylam z motywem ROBBO5 jest fajna, przenośna, inteligentna
      • 8:

CommentAuthorTenchi
      • CommentTime8 Dec 2011 14:12

@Dracon
      To nie jedyny przypadek gdy autorzy z czymś przegięli, usiłując z prostego programu zrobić kombajn do wszystkiego. Popatrzmy na najnowsze Gadu, które poza komunikowaniem się oferuje radio, player do muzyki, do filmów, samo wypierze skarpetki czy odbierze dzieci z przedszkola, oczywiście racząc nas przy tym toną wkurzających reklam. Rozwiązanie na to było dosyć proste: przestać się apdejtować. Dziś rządzi GG 10, ja się zatrzymałem gdzieś koło 5. Owszem, nie mam długich opisów, avatarków i nie wiadomo czego jeszcze, ale po co mi to? Podobnie z W-ampem, wciąż korzystam z jakiejś starej prostej wersji z numerkiem 3 sprzed lat.