Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
// linia 107
print("<div style=\"margin-left:10px\">\n");
print str_replace("{CURRENT_ID}", $id, file_get_contents($newsContentFile));
print("</div>\n");
setNamedPeriod("lt-cn-news", $beginUtime, microtime(TRUE));
zbyti:
@mono możesz podać ze 2 takie linki?print("<div style=\"margin-left:10px\">\n");
$preserveQueryString = $QUERY_STRING;
$QUERY_STRING = manageQueryString("set", array("ct" => "nowinki", "ucat" => $category), $QUERY_STRING);
include("include/cached-cn-content.inc");
$QUERY_STRING = $preserveQueryString;
print("</div>\n");
<?php
while (@ob_end_flush());
?>
wieczor:
Ja bym to po prostu sanitizował poprzez wycięcie błędnych prefiksów - rozebranie linka na elementy przez explode, wywalenie wszystkiego z gfx i js - bo nie powinno ich być i sklejenie spowrotem.if($subaction == "showfull")
file_put_contents($newsContentFile, $contentUrl.$refererUrl.$grabbedContent)
$grabbedContent
Zbyti:
czuję się z tym kodem jak archeolog badający starożytną cywilizację ;)zbyti:
Nie jestem prędki do krytyki czyjegoś kodu, zwłaszcza, że podobno kiedyś się tak w PHP pisało.zbyti:
Pisanie od nowa pozwala przenieść pewnie 1:1 ale czy to konieczne?zbyti:
Po prostu jacy ludzie się znajdą i na 100% będą pewni, że nie wycofają się przed końcem prac taką niech metodę wybiorą, ci co chcą pomagać na dochodzonego nie powinni decydować.Mav:
Ale to chyba było oczywiste, że lepiej po prostu od razu całe siły włożyć w nowy serwis, niż łatanie starego.Astrofor:
Jakby ktoś wrzucił zrzuty bazy z tej nie dzialajacej galerii, co mowilby Kaz to mozna by pomyslec o migracji do jakiegos innego systemu galerii. Chyba ze sa tam jakies poufne dane, ale nie sądze.Some of your modules are out of date. Upgrade now!
$lang=Array('oddano','g³osów','poziom','punkty','oddaj±cy g³os','ksywa','mail','g³osuj','dziêkujemy za oddanie g³osu','prosimy o wype³nienie ca³ego formularza','konkurs zakoñczony','Ju odda³e g³os');
Mav:
Oczywiście masz rację, jeśli wiesz, że nowa wersja nie ruszy prędko,zbyti:
ADDA ->link<- chmmm... rzucę okiem ;)astrofor:
zainstalowalem demo do gallery3bob_er:
nie chodziło mi o postawienie klona demozoo tutaj, ale o migrację danych z adda do demozoo (czyli tam).zilog @2016-05-08 23:14:41 ->link<-
zilog79_WYTNIJ_TO@I_TO_TEZ_tlen.pl / www.diodak.com.pl
a href = /js/gfx/zilog79_WYTNIJ_TO@I_TO_TEZ_tlen.pl /index.php?subaction=showfull&id=1578179955&archive=&start_from=0&ucat=1&ct=nowinki
<?php ob_get_flush(); ?>
zbyti:
(ciekawe dlaczego się powtarzają te trzy?)/js/gfx/v01/gfx/js/index.php?subaction=showfull&id=1577461320&archive=&start_from=0&ucat=1&ct=nowinki
$grabbedContent = str_replace($contentBefore, "", $contentAfter);
zbyti:
jakbyś usunął ten komentarz ziloga79 to ciekaw jestem czy wciąż by się gość pojawiał w popsutych linkach? Chociaż widzę, że dodałeś tam komentarz,<td style="text-align:center;font-weight:bold;border: solid black;border-width: 0 1 1 0"><div style="overflow:auto"><b><a target="_blank" href="zilog79_WYTNIJ_TO@I_TO_TEZ_tlen.pl / www.diodak.com.pl">zilog</a></b> @2016-05-08 23:14:41</div></td>
</tr>
<tr>
<td style="text-align:justify;border: solid black;border-width: 0 0 1 1"><div style="overflow:auto;width:407px;"><a name="1462742081"></a>Gdy byłem studentem Wyższej Szkoły Morskiej w Szczecinie w latach 1999-2003, widziałem Atari 800XL z dedykowaną stacją dysków, używane w laboratorium radarowym jako generator sygnałów radarowych. Do Atari podłączone były 4 stare polskie radary typu RADWAR a Atari symulowało określone sytuacje na ich ekranach (echa od lądu, poruszające się echa statków itp...).</div></td>
</tr>
/v01/zilog79_WYTNIJ_TO@I_TO_TEZ_tlen.pl%20/%20www.diodak.com.pl
//ob_start();
ob_start(null, 800000);
/js/gfx/atarki/index.php?subaction=showfull&id=1577358292&archive=&start_from=0&ucat=1&ct=nowinki