Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Fox:
- Smsy wg kontaktow to super rozwiazanie. Powinno tak byc od zawsze.Fox:
- Telefon jest moj i to ja decyduje o sofcie.Innuendo:
Dracon, za telefony z Symbianem dziękuję. Już raz ten syf miałam. Tu żadnej presji nie ma. Po prostu w telefonie padł głośnik i ani ja nie słyszę rozmówców, ani oni mnie. Poza tym to, co wyprawia ten telefon (bez żadnych Symbianów, Androidów etc.) przeszło moje pojęcie :Pjhusak:
Takie mam wrażenie z samsungami.nosty:
A kiedys jak dostalem ipoda i chcialem wyprobowac czytanie ebookow (bo wyswietlacz choc maly wygladal znakomicie), to okazalo sie ze owszem moge, jak tylko przekonwertuje polskie znaki do standardu apple i potne tekst na 4kB kawalki (nie pytajcie czemu), albo przekonwertuje go na jpgi i zaladuje to wszystko do urzadzenia jedynym slusznym programem firmy Apple.Pet:
A problem szerokiego dostępu aplikacji to już problem umysłowy ;) Owieczki nie lubią wolności :P Ale można sobie zablokować instalację aplikacji spoza rynku co jest i tak zrobione standardowo.TheFender:
Jak coś jest świetne, aplikacje za darmo i wogóle to jest w tym zawsze jakiś haczykTheFender:
Android to zuo, nie kupujcie. Jak coś jest świetne, aplikacje za darmo i wogóle to jest w tym zawsze jakiś haczyk :pnothin:
android ssie pałkę, taka jest prawda, proca należy liczyć, jako 1/2 xscale, a system ten to po prostu żenułka względem WM, ale cóż, środowisko sprzedawców wmówiło środowisku odbiorców, ze jest inaczej.