Witam serdecznie. Jako że na początku lat 90 w Krakowie rządził mapasoft z zestawami po 20 gier - szukam list co na którym zestawie się znajdowało. Z chęcią bym sobie wrzucił takie zestawy na moją Xperie Play i pograł jak za dawnych czasów. Jak ktoś posiada to wystarczą zdjęcia. Będę wielce zobowiązany i wdzięczny.
Dzięki, lubię czytać takie rzeczy, widać że ktoś starał się dobrze dobierać, nie widzę zapchajdziur. Zestaw 28 kaset ma między grami rodzyna - Fuck Commodore.
Gereralnie, fajne zestawy. Uważam, że można to było w kilku przypadkach zrobic lepiej, jednak troche gówienek tam się znalazło, ale mimo to w przypadku tej firmy nikt nie powinien się czuć niedowartościowany.
Niektóre z nich to jedne z lepszych zestawień, jakie znam.
...oczywiście sam pomysł jest ZAJEBISTY (proszę nie moderować!)
DZIĘKUJĘ!!! Nawet nie wiecie ile dla mnie znaczyly te zestawy. Tyle lat minęło. Fantastyczne gry. Teraz czas zrobić sobie te zestawy na Emulator i można bawić się dalej :-). Jeszcze raz DZIĘKUJĘ!
Heja, możecie powiedzieć jaki rodzaj turba montował mapasfot ? Mam problem ze stacją dysków i magnetem. Jak magnet jest podpięty pod stację. Stacja nie wczytuje, jak go odpinam śmiga pięknie.