Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dely:
Tak samo uczciwa, jak Twoje stwierdzenie, że po wejściu w życie ACTA na podstawie donosu do domów będą wpadać uzbrojone grupy policjantów, przystawiające broń do głowy. Przepraszam, jeśli wg Ciebie obniżyłem poziom wątku, ale miałem na celu uwydatnienie absurdu :)atomic:
możliwość eliminacji kogokolwiek na drodze postępowania sądowego - w tym uporczywe nękanie ludzi niewygodnych ekipie rządzącejEagle:
Ale muszę powiedzieć że moja żona jest zagorzałą fanką Acta :) Ale ona z prymitywnych pobudek. Wkurzają ją podróbki torebek i butów na allegro.Eagle:
Coś mi się wydaje że Twoja definicja słowa zamienniki jest takim samym tworem jak abandonware.Eagle:
Macie rację że kopiowanie jest podstawą naszej oświaty.Eagle:
Macie rację że kopiowanie jest podstawą naszej oświaty. Brakuje mi palców żeby policzyć znajome osoby które powinny mieć w tytule oprócz Mgr tytuł Ctr+C lub Ctrl+V.Eagle:
Kaz: Coś mi się wydaje że Twoja definicja słowa zamienniki jest takim samym tworem jak abandonware.Eagle:
Ale postaram się dokonać uproszczenia i opisać jak wygląda Acta.Eagle:
Ehh Właśnie z takich powodów u mnie na forum jest totalny zakaz polityki krajowej.Eagle:
Różnej maści "wolne media" mają oblężenie swoich stron jak nigdy. Swoją droga niszczą ludzki mózg bardziej niż tvn,polsat i tvp razem wzięte.Tenchi:
a ty nie masz wyobraźni żeby móc wyobrazić sobie co to może regulować w rzeczywistości i do czego być wykorzystywane. Mało razy w historii ludzkości zdarzały się przypadki nadużyć?