Czyszczę mieszkanie i postanowiłem pozbyć się joysticków do małego atari. Z góry zaznaczam, że są niesprawne (i ogólnie mają swoje lata), gdyż katowałem je niemiłosiernie za młodu. Teraz nie mam głowy, a w niektórych przypadkach także i umiejętności, by je naprawiać. Może jednak komuś się przydadzą, np. jako części zamienne.
Joysticki oddam za zwrot kosztów wysyłki, chyba że przekazanie odbędzie się osobiście, acz możliwe to będzie tylko w Radomiu, być może niedługo też będę przejeżdżał przez Lublin i okolice Piaseczna.
Można brać wszystko lub tylko wybrane modele. Moje testy były dość pobieżne, być może nie działa w nich coś jeszcze (np. autofire).
Quick shot - bez pudełka, brakuje dwóch przyssawek, nie działa dół
QJ II PILOT - w pudełku, prawo nie działa
Skorpion - w pudełku, nie działa lewo i dół, w stanie wskazującym na złomowanie
Matt - w pudełku, nic nie działa = złom, chyba, że to wtyczka się popsuła.
Gunshot c&l - w pudełku, lewo nie działa Gunshot c&l - bez pudełka, nic chyba nie działa
Quick shot V no.1 - nie działa, ale jest pudełko Quick shot V no.2 - nie działa, bez pudełka = złom
Quick shot II turbo - w pudełku, rozebrany na części, brak kabla Quick shot - rozebrany na części
Wszystkie sam zamordowałeś? Zasługi na placu boju właśnie po ofiarach poznać można. Mnie uratowało w pewnym czasie Amigi przejście na joypada, za czasów Atari około 3 joye zamęczyłem.