atarionline.pl Oddam PRIMAX COLORADO DIRECT 9600 w dobre ręce - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorMaW
      • CommentTime12 Jan 2012 08:01

Skaner po LPT (przelotowy), 9600DPI interpolowana, 600LPI rzeczywista - ma już swoje lata, choć wygląda jak nówka nie śmigana :-).
      Z zasilaczem, kabelkiem (krótkim) i wyszukanymi w necie sterami działającymi pod XP.

Odbiór osobisty u mnie, ewentualnie mogę podrzucić do Katowic lub Bytomia (bywam tam co drugi weekend :P).

No chyba, że ktoś jest zainteresowany pokryciem kosztu transportu... (skaner nie ma blokady karetki, więc nie wiem, jak się będzie zachowywał w transporcie).

Dla hardco... eee... hardboxowców (:P) mogę dorzucić oryginalne pudło, styropiany, CD (bridge/skaner w połączeniu z drukarką i modemem udaje fax|ksero/, Readiris, FinishingTouch/taki ichni DPaint/) i instrukcję (a nawet folię, bo chyba też się zachowała :P ).
      • 2:

CommentAuthorKrótki
      • CommentTime12 Jan 2012 11:01

Człowieku, gdzieś Ty wykopał drajwery do tego gruchota! Sto lat szukałem i nie znalazłem, musiałem radzić sobie za pomocą wirtualnego Win95.
      • 3: CommentAuthorGzynio
      • CommentTime12 Jan 2012 12:01 zmieniony

Chętnie przygarnę tą maszynkę, oczywiście z BOX-em, dodatkami i tą folią :)
      Wieczorem dogadamy się jak to dostarczyć do mnie.
      • 4:

CommentAuthorMaW
      • CommentTime12 Jan 2012 14:01

może mnie dzisiaj wieczorem nie być - ale jak tylko będę mógł wrzucę stery na forum - niech zostaną do potomnych ;-)

Gzynio szczerze mówiąc, to jesem zdziwiony, że rozdziewiczony boks może wzbudzać zainteresowanie... będę musiał sobie znaleźć inną podstawkę pod peceta :D
      • 5:

CommentAuthorMaW
      • CommentTime12 Jan 2012 21:01

a oto zapowiedziane stery - sztuczka wygląda następująco: instalujemy sterowniki spod NT/2000, dopisujemy do rejestru odpowiednią ścieżkę i mamy widoczne nowe urządzenie TWAIN pod XP :-)
      • 6: CommentAuthorGzynio
      • CommentTime12 Jan 2012 22:01

Wiadomość poszła.
      • 7:

CommentAuthorKrótki
      • CommentTime14 Jan 2012 16:01

Dzięki MaW, ale mnie bardziej chodziło o odpowiedź na moje pytanie :-) Nie wiem czy ze sterów kiedykolwiek skorzystam, skaner od lat leży w piwnicy.
      • 8:

CommentAuthorKrótki
      • CommentTime17 Jan 2012 00:01

<facepalm />