Skaner po LPT (przelotowy), 9600DPI interpolowana, 600LPI rzeczywista - ma już swoje lata, choć wygląda jak nówka nie śmigana :-). Z zasilaczem, kabelkiem (krótkim) i wyszukanymi w necie sterami działającymi pod XP.
Odbiór osobisty u mnie, ewentualnie mogę podrzucić do Katowic lub Bytomia (bywam tam co drugi weekend :P).
No chyba, że ktoś jest zainteresowany pokryciem kosztu transportu... (skaner nie ma blokady karetki, więc nie wiem, jak się będzie zachowywał w transporcie).
Dla hardco... eee... hardboxowców (:P) mogę dorzucić oryginalne pudło, styropiany, CD (bridge/skaner w połączeniu z drukarką i modemem udaje fax|ksero/, Readiris, FinishingTouch/taki ichni DPaint/) i instrukcję (a nawet folię, bo chyba też się zachowała :P ).
może mnie dzisiaj wieczorem nie być - ale jak tylko będę mógł wrzucę stery na forum - niech zostaną do potomnych ;-)
Gzynio szczerze mówiąc, to jesem zdziwiony, że rozdziewiczony boks może wzbudzać zainteresowanie... będę musiał sobie znaleźć inną podstawkę pod peceta :D
a oto zapowiedziane stery - sztuczka wygląda następująco: instalujemy sterowniki spod NT/2000, dopisujemy do rejestru odpowiednią ścieżkę i mamy widoczne nowe urządzenie TWAIN pod XP :-)