Tak daje znac ze po zmotywowaniu mnie przez Strykera w koncu skonczylem prace nad Karin maxi drive.Prototypy u Strykera dzialaja ok. Finalowa wersja w DIP wyglada tak:
Pasuje do seri xe z portem ECI, do 800 XL tez mozna podlaczyc ale potrzebny jest dodatkowy adaptor do portu PBI.(w planach).Oczywiscie przelotowa, mozna podpiac 2 stacje 3.5 albo 5.25 cala. No to sie pochwalilem. ;)
a jak działa autorouter ? dużo lepiej jak eagle czy bez rewelacji ? pytam bo próbowałem już wielu darmówek ale każda ma jakieś braki i nie mówie tu o footprintach :)
Coz, pozostaje sie samemu przekonac ;) Szczerze to nie wiem, Eagle mnie odrzucal zawsze, w DIptrace lubie intuicyjna obsluge, do tego 2 autoroutery plus manualny ,ktore tez mozna skonfigurowac po swojemu, do tego latwosc zrobienia wlasnych elementow,(zlacze do carta Atari +ECI narysowalem w 10 minut, wlacznie z padami i pinoutem) Do tego spora baza gotowych elementow, import plikow z eagle (nie testowalem) , wizualizacja 3D znacznie ulatwiajaca robote. Mnie pasuje. Wlasnie zbieram drobne na komercyjna wersje.