atarionline.pl Co z KazKompo 2011? - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorBluki
      • CommentTime1 Feb 2012 22:02

Styczniową tradycją na AtariOnline.pl stało się głosowanie na najlepszą atarowską grę na świecie czyli KazKompo. Jak co roku głosować będziemy na gry, które pojawiły się w zeszłym roku, w tym przypadku w roku 2010. To już piąta edycja - od 2006 roku notuję pojawienie się każdej gry na Atari, opisuję je lub chociaż informuję o publikacji, prezentuję zrzuty z ekranu, czasem filmiki oraz udostępniam pliki, by potem wybrać te najlepsze tytuły...

Nowinka Kaz Kompo 2010 z 03.01.2011

Tak było rok temu, a teraz mamy już luty i co? A może tylko ja przegapiłem głosowanie?
      • 2:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime2 Feb 2012 10:02

Przeciez KK juz bylo, przegapiles! ;)

W 2010 roku bylo 30 stycznia, a w 2009 roku 8 lutego. Wiec jak raz bedzie w maju to sie nic nie stanie :D
      • 3:

CommentAuthorxeen
      • CommentTime2 Feb 2012 10:02

mam nadzieję, jednak że będzie znacznie, znacznie wcześniej niż w maju i postaram się do tego sam przyczynić :)
      • 4: CommentAuthorilmenit
      • CommentTime2 Feb 2012 12:02

A czy było ogłoszenie wyników konkursu wiedzy o Atari? Przegapiłem? :)
      • 5:

CommentAuthorxeen
      • CommentTime2 Feb 2012 12:02 zmieniony

ech, nowinki nie było - wstyd przyznać :| było tylko oficjalnie ogłoszone na SV2011 kto wygrał (pierwsze 3 miejsca); nowinka jeszcze będzie - przepraszamy za to opóźnienie. tak czy siak zwycięzcy już wiedzą...a materiał z konkursu będzie opublikowany.
      • 6:

CommentAuthortdc
      • CommentTime2 Feb 2012 16:02

Tak ubolewamy nad tymi opóźnieniami.
      • 7: CommentAuthorBluki
      • CommentTime2 Feb 2012 22:02 zmieniony

Aha, to dobrze, bo już się obawiałem, że KazKompo trafił ad ACTA, no i PIPA z tego będzie. A nam zostanie tylko SOfA i gapienie się w telewizor...

Cholera! Miałem już nie robić żartów na AOL. Przepraszam i obiecuję, że się to więcej nie powtórzy. Chyba.
      • 8:

CommentAuthortdc
      • CommentTime3 Feb 2012 01:02

;)
      • 9:

CommentAuthorjhusak
      • CommentTime4 Feb 2012 17:02

Wolne żarty, panie Bluki!