Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
at0mic:
Szkoda że ma literkę TLt_Bri:
miałem za jakiś czas na forum unitry dać ogłoszenie że oddam karton-dwa sprzętu unitry etc.mgr_inz_rafal:
Bluki, to ma jakąś nazwę? Poszukałbym sobie czegoś więcej w temacie.seban:
trudno to było nazwać przeróbką turbo smile Jak sam zauważyłeś nie wymagało żadnej modyfikacji sprzętu smile A polegało jedynie na zmiaiea prędkości paru wartości wpisywanych do liczników POKEY-a. Metoda przyspieszania transmisji zastosowane jako pierwsza smile Powstała cała seria kopierów umożliwiających nagranie z przyspieszoną prędkością. Przyspieszenie takie sam wykorzystywałem jednak niektóre magnetofony firmowe źle znosiły więcej niż 700bps smile Mój szpulowiec 2404S ciągnął z zew. interface bez problemów do 1300bps (w formacie Turbo2600 z długimi blokami) ... interface do Turbo 2600 ciągnął tą samą metodą (FSK) 2600bps - jak pisałem wcześniej wymagana była modyfikacja procedur zawartych w ROM-ie bo systemowe procedury auto-kalibracji sypią się chyba powyżej 900bps. Ale tego dokładnie nie pamiętam smileOd 1 do 38 z 38