49; super :-) Jeśli można prosić o wersję 1.2, to: 1/ brakuje mi na ekranie licznika trafionych 2/ ...i okręgu rozbłysku strzału w momencie, kiedy się spóźnimy ze strzałem 2/ jest pseudo-bug: są sytuacje, gdy raz za razem pokazuje się ta sama fotka, co poprzednio - nie wiadomo wtedy, czy strzelić drugi raz, czy czekać na inny obrazek 3/ w powyższym przypadku pomocny by był rozbłysk tła.
Jeśli to TB to z chęcią dorobię, jeśli ASM/inny to niestety, wymiękam :(
Jako gra na 01.04. - była robiona na szybko, więc są pewne uproszczenia. Całość od pomysłu do finału (grafika, znalezienie dźwięku podobnego do strzału, "kod" - trwała około 2,5-3 godziny ;)
2/ ...i okręgu rozbłysku strzału w momencie, kiedy się spóźnimy ze strzałem 2/ jest pseudo-bug: są sytuacje, gdy raz za razem pokazuje się ta sama fotka, co poprzednio - nie wiadomo wtedy, czy strzelić drugi raz, czy czekać na inny obrazek 3/ w powyższym przypadku pomocny by był rozbłysk tła.
Byłby, ale patrz punkt 1.
Jeśli to TB to z chęcią dorobię, jeśli ASM/inny to niestety, wymiękam :(
Tak, to Turbo Basic XL. Poprawki są proste do wprowadzenia. Póki co - nie planuję wersji 1.2, ale... Jeśli będzie jakiś większy, a w dodatku pozytywny odzew - nie jest wykluczone, że zrobię podobną grę. Będzie tam inaczej liczony czas - bo ten tutaj jest kulawy. Poprawiona byłaby też grafika, bo tu wystąpiła tylko konwersja i lekki retusz w niektórych miejscach - jak na grę na PA wystarczający. Najciekawsze jest to, że mimo prostoty i żartobliwego wykonania - gra wystaruje zapewne w Kaz Kompo ;) (widzę na liście, że jest). Pewnie i tak nie dostanie żadnego punktu, ale jeśli choć jednej osobie przyniosła z 10 minut dobrej zabawy - to warta była napisania.