Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
IRATA4:
...te bliższe mojemu sercu postaram się opisać sam:-p... o ile zdążę :-)michalmarek77:
Swoja droga, szkoda Tenchi , ze nie wskakujesz w bardziej nowozytne gry. Trzy ostatnie generacje videogamingu sa zdecydowanie bardziej zroznicowane, nie tylko tematycznie - przede wszystkim glownie dzieki mechanice gier .michalmarek77:
Warto wspomniec o jednym z najwspanialszych, ktory choc zasluguje na wymienianie z najwybitniejszymi ludzmi video-growej rozrywki czesto jest pomijany. 高橋 哲哉 Takahashi Tetsuya. Ciekawa postac, odpowiedzialna za Xenogears. Gre , ktora doslownie oszolamia swoja glebia!IRATA4:
...a MGS z PSX/a ?tenchi:
Z jednej strony rzeczywiście powoduje opad kopary, ale z drugiej, hmmm... Prawdziwie interaktywne filmy, które śniły się developerom w czasach pojawienia się CD jako nośnika? Szczerze mówiąc, mimo wszystko zawsze będę wolał albo śliczną rysowaną grafikę, albo ostatecznie sfilmowanych żywych aktorów - według mnie rendery są po prostu bezduszną i wciąż nieudaną próbą imitowania rzeczywistości. Po co to robić? Gra ma działać na wyobraźnię, a w takich warunkach niewiele zostanie dla niej do roboty. Jeśli chcę popatrzeć na prawdziwy świat oraz ludzi, to po prostu wyłączam komputer/konsolę, po czym wychodzę na dwór.michalmarek77:
Nie masz racji Tenchi.IRATA4:
O jakiej nieudanej próbie mówisz?