Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych ludzi ze swoimi "cudeńkami" do cyklicznych RETRO SPOTKAŃ pod patronatem SMZI "KOMPIK". ->link<- Mamy do dyspozycji nową salę w której bez problemów pomieścimy kilkadziesiąt osób wraz ze sprzętami. Oczywiście waśnie i spory między grupami fanowskimi pozostawiamy przed progiem naszych drzwi ) w środku tylko dobra zabawa!!! Do dyspozycji projektor multimedialny, internet, zaplecze elektrotechniczne dla zabytkowych sprzętów i cała masa zabytkowych komputerów. Inauguracyjne spotkanie 28 kwietnia w Świetlicy Środowiskowej Stowarzyszenia FENIX przy ul. Kalinowej 9 w Zabrzu - Zaborzu Wstęp całe 8 PLN tak aby pokryć koszty energii elektrycznej i wody. Zapraszamy wszystkich chętnych.
Ramos, czy przez "zaplecze elektrotechniczne" można rozumieć jakieś telewizory? Z Sosnowca do Zabrza niedaleko, a w dodatku mam tam jednego kumpla siedzącego w tych samych klimatach, więc zaczęliśmy wstępnie planować pojawienie się z komodorkiem. Pytanie tylko czy było by go do czego podłączyć, bo narażanie sprzętu na prawie 2h jazdę trzema różnymi autobusami w sobotę na darmo raczej nie wchodzi w rachubę.
Jak co możemy się spotkać i razem pojechać na spotkanie. Oczywiście sprzęt tam będzie. Nie musisz zabierać monitorów czy TV, bo mają ich tam pod dostatkiem.
Dla mnie bomba. Na początku przyszłego tygodnia będę już na pewno wiedział czy zdołam się pojawić, więc odezwę się tutaj i dalej będziemy ugadywać się już na privie.