@tdc: nie, nie zapomniał o *.eu :) po prostu nie zdążył ! :) gdy napisałem mu SMS w odpowiedzi że nie interesuje mnie jego oferta bo mam już zarejestrowaną domenę www.sillyventure.eu to Pan "rolnik" zarejestrował dodatkowo www.sillyventure.com oraz www.sillyventure.com.pl
A ja proponuje zrobic gosciowi "akcje";) Aby pisac do niego, ze jest sie zainteresowanym tymi domenami. I jak dostanie 2-3 maile dziennie to bedzie podbijal cene. A pozniej olac:)
Grey i powtórzę "i na całe szczęście ;):)", bo ktoś inny mógłby więcej nabruździć.
Ja tego nie rozumiem, podkupić domenę jakieś międzynarodowej firmie to jest to pomysł bo oni będą chcieli i będą mieli z czego zapłacić, ale na nas próbować zarobić to jakaś pomyłka... Nie wiem może facet pomyślał, że jak mówią o nas w TV to wpłaciliśmy wejściówkę na party 500 zł/os.
Koleżanki i Koledzy, czas na wielką mobilizację ! Do SV2k12 pozostały nieco ponad 4 miesiące - to dużo i mało zarazem. Nie zabraknie jeszcze wielu niespodzianek, ale cała reszta spoczywa na Was :)
Aby nieco "ożywić " ten wątek dodam, iż w chwili obecnej wiem o demach szykowanych na każdy komputer spod znaku fuji na SV2k12. Nie brakuje też zapowiedzi gier [m.in. na Falcon'a]. W chwili obecnej posiadam kilka prac do różnych kategorii.
Updateowany regulamin pojawi się jeszcze w tym tygodniu.
Przypominam osobom które chcą skorzystać z Hostelu Bursztynek, że tak jak w zeszłym roku wszystkim dokonującym rezerwację na hasło ATARI przysługuje inny NIŻSZY cennik noclegów, czyli 45 zł za osobę !!!
Acha, nawiązując do info Gepard'a z zeszłego roku - Hostel Bursztynek jest już texturowany z każdej strony :)
Nie wiem czy to dobry pomysł, aby wrzucać info o szykowanych produkcjach na poszczególne platformy, ale bez podawania szczegółów? Wydaje mi się, że taka informacja mogłaby zmobilizować kogoś do zrobienia konkretnej pracy, jeśli w danej kategorii planowana jest tylko jedna? Jak myślicie?
Czy może jednak pozostawić to niespodzianką do dnia imprezy?
greymsb - pomysł bardzo dobry! na abbuc dopuścili zajawki i wyszło to wg mnie tylko na dobre, ale może nie wszystko - coś można by zostawić na deser, np. po jednej najlepszej twoim zdaniem produkcji w każdej kategorii to zostawiłbym sobie do dyspozycji na party :)
@hospes: hehehe, dobre! :D o swoją kiełbasę się nie bój, znając życie Szanowna Małżonka będzie Cię za nią trzymała na tyle mocno, że Twoja obecność na SV jest wielką niewiadomą :D
Rozpoznam temat grilla, ale pomysł (zważywszy na porę roku) faktycznie SILLY :D
Ok, sprawa party-place zapięta na ostatni guzik. Osoby które chciałyby przyjechać wcześniej mogą to zrobić w czwartek 6-go Grudnia późnym popołudniem. Zostaną jednak poproszone o pomoc w organizacji sali :D Za taką pomoc, oczywiście, z góry dziękuję! :)
Kolejna sprawa - przypominam o zaklepywaniu noclegów w Hostelu Bursztynek. Info na oficjalnej stronie SV2k12 w dziale "LOCATION". Póki co są rezerwacje na 12 osób, ale czas płynie szybko i może być później mniej komfortowo :D Na hasło ATARI cena za nocleg to 45 zł.
UPDATE: oczywiście na party-place również będą 2 sleeping-roomy w salach lekcyjnych, tak jak w zeszłym roku.
2 sleeping roomy to było trochę mało, jak się okazało. A nocleg na korytarzu dostarczył niezapomnianych wrażeń. Jeżeli dało by się ukręcić 3 salę to myślę, że od przybytku głowa nie boli - of coz mam świadomośc kosztów, nie znam ich i może to są krocie.
hmm, ja pamiętam że zajęta była jedna cała sala a druga do połowy - większość osób była w Hostelu :D (można nawet powiedzieć, że było tam drugie party-place, hehe).
Kochani, zmuszony jestem powrócić do tematu sprzed roku... Jeśli potwierdzi się liczba oczekiwanych prac na compo to zmuszony będę podzielić pokaz prac konkursowych na 2 dni: