atarionline.pl Silly Venture 2k12 - potencjalna lista - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorgreymsb
      • CommentTime2 Dec 2012 21:12

cieszę się, że mamy taki problem niż żeby miało być pusto :) haha.
      • 2:

CommentAuthortdc
      • CommentTime3 Dec 2012 10:12

Tak pod tym względem wszyscy mogą nam zazdrościć, bo czegoś takiego nie ma na żadnej imprezie u Commodore'owców i pecetowców.
      • 3: CommentAuthorstryker
      • CommentTime3 Dec 2012 11:12

tdc - spokojnie :) mojego nic w tym roku nie będzie wiec sporo miejsca przybędzie :)
      • 4: CommentAuthorjury
      • CommentTime3 Dec 2012 15:12 zmieniony

tdc:

Tak pod tym względem wszyscy mogą nam zazdrościć, bo czegoś takiego nie ma na żadnej imprezie u Commodore'owców i pecetowców.

Hmmm, ja chyba jednak tego stwierdzenia nie rozumiem :P
      Dlaczego mieli by zazdrościć? Może właśnie lubią tak jak jest u "nich". Co by było na tyle logiczne, że pewnie robili by inaczej gdyby nie lubili tego jak tam jest :P
      • 5: CommentAuthorwieczor
      • CommentTime3 Dec 2012 15:12

Może nie robią bo nie potrafią ;P
      • 6: CommentAuthorjury
      • CommentTime3 Dec 2012 15:12

Przywieźć sprzętu?
      • 7:

CommentAuthortdc
      • CommentTime4 Dec 2012 11:12

@ Stryker: he he

Nie chcę tutaj flejmować, ale każda ze scen jednak ma swój klimat, swoich specyficznych ludzi. Nie chodzi mi o to kto jest lepszy a kto gorszy, ale o to że naprawdę bardzo się te sceny różnią i ludzie również. To ciekawe socjologicznie może właśnie ktoś powinien to naukowo badać;)

W dużym uproszczeniu i skrócie, u nas wydaje się gry i udostępnia za darmo, na scenie Commodore'a to jest nie do pomyślenia. U nas na każdym party jest wiele sprzętów przywiezionych i uruchomionych na innych scenach często kończy się na wypitym piwie i koniec. Jeszcze inna sprawa to fakt, że wielokrotnie Amigowcom mówiłem że jadę na jakąś imprezę i potrzebuję sprzętu, mówiłem im: "dajcie mi 20 a nawet 30 Amig a ja je wszystkie wystawię i uruchomię" i nic. Jeden z Amigowców mi nawet powiedział "a wiesz bo Amigowcy to są lenie" - ciekawa samokrytyka :P

Dlatego naprawdę każda scena ma swoje klimaty.
      • 8:

CommentAuthordely
      • CommentTime4 Dec 2012 20:12

Przyjedź na Forever, albo którekolwiek zagraniczne party, to zobaczysz.
      • 9:

CommentAuthortdc
      • CommentTime4 Dec 2012 21:12

Może nie zauważyłeś że mówimy o Polsce?

Oczywiście ostatnio mocno ruszyły różne ruchy/stowarzyszenia miłośników starych sprzętów, którzy często koncentrują się właśnie na nich i na niczym więcej - taką odmianę również oczywiście pochwalam.
      • 10:

CommentAuthorgreymsb
      • CommentTime5 Dec 2012 10:12

kolejna aktualizacja.
      • 11:

CommentAuthorstring
      • CommentTime5 Dec 2012 12:12

zapomniałem dodać żem z Agendy :P, chłopaki się obrażą.
      • 12:

CommentAuthorxeen
      • CommentTime5 Dec 2012 21:12

proszę dopisać do listy Irwin/Agenda
      • 13: CommentAuthoras...
      • CommentTime6 Dec 2014 23:12

Zieffff...
      Największy zlot Atari jaki kiedykolwiek był w Polsce!!!