Ostatnia szansa... Kilka osób pytało na priv. Tak więc chętnych zapraszam do dopisywania. Cart 4Mbit DIP - 80 zł Wysyłka 8 zł Przy chetnych 5 osobach ... zaczynam robić. Czas oczekiwania 3-4 tyg. Więcej info tu: ->link<- (soft do sciagniecia) ->link<- (Action SIC!) ->link<- (Turbo Sic!) ->link<- (pytania) ->link<- (poprzednie preordery)
Stryker, rozumiem, że chodzi o SIC!2, czyli wersja z USB? Jeżeli laik taki jak ja będzie umiał sobie wgrać te 10-15 gier (z poziomu peceta) i będą one banglać bez zbędnego dodatkowego "zmieniania bitów" to poproszę 1 sztukę.
...bo linki 4 i 5 nie tegez.
//EDIT: dobra, znalazłem ->link<- - to ja jeszcze z ten rok poczekam.
No to trzeba zrobić coś, żeby było większe. Ja np. uważam, że kartridż jest niczego sobie :) Działa zgodnie z zapewnieniami autorów :)
Jedyne, co można jeszcze poprawić, to oprogramowanie. I to, co mi się marzy, to jakiś prosty dos typu 6.3, który by na karcie rezydował i dysk krzemowy, chociażby te 256 kb w dolnych bankach.
No i emulacji pod Atari800.
Ale to jest proste do naprawienia. :)
@Krótki? nie zauważyłem, że to jest na liście TODO.
MAW - na sic2 troche jeszcze poczekasz....sprawa odległa... Linki poprawiłem. Jhusak - pisałem kiedys do krótkiego w sprawie sic'a ... ale mnie "zbył". Dlatego zostaje tylko Altirra która go supportuje :-)
Analizowałem kod, nowe kartridże się dość łatwo dodaje, co Krótki z resztą robi; pewnie priorytetuje tym, co ma w szufladzie. Znacznie łatwiej emulować coś, co się ma:)
Może mi się uda z nim dogadać, aby to dodać, przynajmniej mu przesłać pacza, jak go stworzę w wolnej chwili :)
Niestety, Krótki jest tylko jeden i to widać po postępach prac (ale jednak natrzaskał i poprostował kodu co niemiara)
Jeszcze się błędzik mały znalazł, przy odczycie nie jest brane pod uwagę niepełne dekodowanie. Jak to z krótkim wdrożymy, to wtedy można przesłać do Jaskiera.
Oj jest juz kilku chętnych :) Czekam do 20/05/2012.
flashjazzcat +1 Sic 4Mbit Wrathchild + 1 SIC 4Mbit venom4728a +1 SIC 4Mbit tf_hh - +1 SIC 4Mbit Ryszard Mauersberg +1 SIC 4Mbit uicr0Bee +1 SIC 4Mbit -------------- 6 szt.