atarionline.pl Połowiczne rozwiązanie "Wielkiego konkursu wiedzy". - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorBluki
      • CommentTime16 Aug 2012 15:08

Jak do tej pory ukazała się tylko pierwsza część rozwiązania ubiegłorocznego "Wielkiego konkursu wiedzy". Co z następną częścią? Konkurs był za duży, czy może ja ślepnę na stare lata?
      • 2:

CommentAuthortdc
      • CommentTime20 Aug 2012 02:08

Tak się składa, że niedawno przeglądałem jak się ma ten 110 kb materiał. Miał być opublikowany dawno temu, ale było nieco problemów z tym, jednak postaram się w wolnej chwili to przygotować i może uda się niebawem opublikować następną część.
      • 3:

CommentAuthortdc
      • CommentTime6 Sep 2012 00:09 zmieniony

Mamy część następną:

->link<-

Miłej lektury;)
      • 4: CommentAuthorBluki
      • CommentTime21 Jan 2013 21:01

Lektura drugiej części była miła, ale się skończyła :)
      Teraz przydałaby się część trzecia.
      • 5:

CommentAuthorDracon
      • CommentTime21 Jan 2013 23:01 zmieniony

Wyglada na to, ze ogrom konkursu przerosl samych jego tworcow... ;P
      Czekam(y) na finisz. :)
      • 6: CommentAuthorBluki
      • CommentTime29 Mar 2013 21:03

Rzeczywiście - tak wygląda, że "ogrom konkursu przerósł samych jego twórców... ;P".
      A szkoda, bo podważa to wiarygodność takich konkursów. Nawet jeśli ktoś nie brał w nich bezpośredniego udziału, to często, tak jak ja, poświęcił trochę czasu nad "przetrawieniem" pytań. I co? I dupa, żeby zacytować klasyka (nie wiem tylko którego :))
      • 7:

CommentAuthorjhusak
      • CommentTime29 Mar 2013 22:03 zmieniony

Dupa zbita. Kiler. Machulski do Stuhra.
      • 8:

CommentAuthortdc
      • CommentTime29 Mar 2013 23:03

Postaram się temat ogarnąć, choć niestety w ostatnim czasie to było niemożliwe.
      • 9: CommentAuthorBluki
      • CommentTime17 May 2013 23:05

I?
      • 10: CommentAuthorBluki
      • CommentTime10 Jun 2013 01:06

Cóż, można odnieść wrażenie, że autorzy nie znają odpowiedzi na swoje pytania...