Poniewaz od wczorajszego popoludnia na moja skrzynke pocztowa nie wplynal ZADEN email (na serwerze zero wiadomosci), a codziennie dostaje po kilkadziesiat atarowskich maili, to smiem podejrzewac, ze cos jest nie tak z serwerem pocztowym.
Zanim jednak uderze do admina to mam pytanie - czy ktos cos do mnie wczoraj lub dzisiaj pisal na kaz mapla online kropka pl?
Dzieki, wlasnie dotarl. Oprocz tego przed chwila dostalem sporo poczty atarowskiej wyslanej miedzy godzina 20.00 (wczoraj) a chwila obecna. Mimo to pozostaje dziwna dziura miedzy godzina 12.00 a 20.00 dnia wczorajszego.
PS. Spamerzy tez do mnie w tym okresie nie pisali :), wiec cos musialo byc z serwerem.
MaW - no to nie dotarlo :(. Czyli jednak nie dostalem czesci maili. Mialem nadzieje, ze tylko cos bylo z serwerm, a potem jak sie odblokowalo to po prostu bylo opoznienie w rozeslaniu poczty, ale jednak nie.
Dracon - moze i tak, ale spamerzy nie odpoczywaja nigdy, a oni tez zamilkli :)
Kaz, nie martw się - jeżeli ktoś nadał "wysoki priorytet" to dostanie info do 48 godzin, że poczta nie została dostarczona, jeżeli "zwykły" to... chyba po 7 dniach przyjdzie takie info z powrotem do nadawcy.