atarionline.pl Cichy dżojstik do grania w nocy - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  
      Hej,
      Który model moglibyście polecić do grania nocą? Mój obecny nabytek z Allegro budzi całą rodzinę, a może i sąsiadów :)

A niestety noc to jedyny czas, gdzie mógłbym spokojnie pograć.
      • 2: CommentAuthors2325
      • CommentTime2 Dec 2012 17:12

Chyba każdy bez mikroprzełączników? Oczywiście bez mało znanych dziwactw czyli rzadkich joyów. Lub bierzemy głośnego, przykrywamy poduchą/kocem i gramy, przecież widzieć go nie trzeba, wystarczy czuć w rękach.
      • 3: CommentAuthorPablo112
      • CommentTime2 Dec 2012 17:12

ten napewno jest cichy ->link<-
    2.  
      @s2325
      Metody z kocem nie sprawdzałem... Wolałbym chyba jednak coś klasycznie przyklejonego przyssawkami do biurka, bez zbędnych zapór :)

Spróbuję zamówić tego Apacza, dzięki za link.
      • 5:

CommentAuthorMaW
      • CommentTime2 Dec 2012 20:12

Matt ?
      • 6:

CommentAuthortdc
      • CommentTime2 Dec 2012 21:12

Głupia sprawa, mój dżoj z czasów świetności 8bit jest bez mikroprzełączników, ale jednak trzeszczy gdy się go wygina więc cichym go nie mogę nazwać :P
      • 7:

CommentAuthoradv
      • CommentTime2 Dec 2012 21:12 zmieniony

Nowinka z Poznań Game Arena 2012 by Tdc
    3.  
      Apacz bardzo chichy :) Pozostaje czekać na Ridiculous Reality z omijaczką leveli :)

A jeśli chodzi o Matt - oni jeszcze robią dżoje? Kiedyś chyba miałem jakiś taki zapakowany w stożek :)
      • 9: CommentAuthors2325
      • CommentTime5 Dec 2012 21:12 zmieniony

kilka lat temu kupiłem joypad ze strony Matta
      • 10: CommentAuthorPablo112
      • CommentTime6 Dec 2012 00:12 zmieniony

@ mgr_inz_rafal Widze, że sprzedawca nadal trzyma poziom. Joye matta można też kupić na allegro, ale opinie o nich są fatalne.
      • 11: CommentAuthors2325
      • CommentTime6 Dec 2012 00:12

Mam od nich fatalny joypad Boomerang (potrzebowałem do CD32) i z bazaru ich joystick Scorpion, który może nie jest zły, ale rozmiary i design mnie zniechęcają do gry.