Kupiłem w komplecie z Atari STE, ale sam nie gram więc nie potrzebuję. Większość (a może wszystkie) to oryginały, ale do żadnej gry nie mam pudełka ani instrukcji. Niektóre wymagają kodów do uruchomienia.
Wszystkie dyskietki sprawdzone na Atari STF. Na zdjęciach tutaj: ->link<- widać screen shoty i zdjęcia dyskietek.
Można będzie odebrać na SV. To co zostanie w przyszłym tygodniu trafi na Allegro. Do cen poniżej trzeba dodać koszt wysyłki w/g cennika poczty polskiej, lub nic w przypadku odbioru osobistego (mieszkam w Trójmieście).
ThunderWing: 2zł License to Kill + Star Wars: 3zł (rezerw. tdc) Loom: 15zł Chuck Rock: 5zł (rezerw. jury) The Running Man: 3zł Flood: 2zł (rezerw. innuendo) After Burner: 2zł Space Harrier + Bomb Jack + OutRun + Carrier Command: 10zł (rezerw. innuendo) Mr. Heli: 3zł Daley Thomsons Olympic Challenge: 3zł Genesis: 2zł Subbuteo: 2zł Operation Neptune: 3zł Gladiators: 2zł CarVup: 3zł Black Lamp + Qudrilien: 5zł (rezerw. tdc) War Machine: 2zł Turbo Cup: 2zł TNT Mission Combat: 2zł Oriental Games: 3zł Anarchy + Super Cycle: 3zł
Zmiany zapisane. Będę miał cały komplet dyskietek na SV (poza tymi które wysyłam do innuendo poczta), więc dla tych którzy się nie zdecydują teraz będzie możliwość kupienia/barteru na miejscu. Biorę swoje STF więc będzie możliwość pobawienia się grami przed zakupem.