Hej! Wpadłem na taki sobie pomysł, aby raz na miesiąc wypuszczać krótki żarcik rysunkowy na atarkę. Idealnie by było, aby dołączyli do mnie chętni graficy i muzycy - jeśli byliby chętni, to założenia są takie: 1. Grafika - w standardowym formacie, czyli (tryby basicowe): GR8, GR15, GR9, ewentualnie GR7. Jest możliwość wypuszczenia w produkcji kilku grafik - ale zasadniczo wszystko musi wejść do jednego pliku 2. Muzyka - w formacie CMC lub RMT, możliwe wykorzystanie innej od standardowej wersji CMC (wtedy poproszę o podesłanie pliku z edytorem lub po informacji mailowej - z repem z odpowiednio ustawionymi adresami) 3. Moim celem jest wypuszczanie oryginalnych plików graficznych i muzycznych co miesiąc, ale z braku takich - będę korzystał z różnych bibliotek 4. Jeśli mój pomysł jest całkiem "be" - poproszę o odpowiednie komentarze 5. Deadline na prace - zawsze do ostatniego dnia miesiąca, prace będą wypuszczane zawsze do 10 dnia kolejnego miesiąca 6. Ewentualnych chętnych proszę o wysyłanie prac na adres: sikor_soft@poczta.fm, z dopiskiem "comiesięczny rysunkowy żart atarowski". Najbliższy deadline upływa 31.01.2013 7. Przy "nawale prac" - roszczę sobie prawo do wyboru ich na dany miesiąc 8. Przypominam - praca ma być głupia i bez tekstu - taka jest idea tego comiesięcznego żarciku 9. Zapraszam do współpracy Pozdrawiam, Paweł "Sikor" Sikorski